Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bizarný výjav pri Tescu: Za to, čo vyviedol dôchodkyni vodič dodávky, by si zaslúžil pár faciek

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

GREAT DUNMOW - Toto, vážení čitatelia, je návod, ako sa stať "džentlmenom" 21. storočia. Mladík z Anglicka sa škodoradostne bavil na pani, ktorá čakala na nesprávnom mieste a namiesto toho, aby ju nasmeroval, odišiel bez slova preč.

Wayne Crossman nedávno prechádzal okolo Tesca v grófstve Essex, keď si všimol, že pri stanovišti pre nákupné vozíky stojí jedna staršia pani. Od mladíka chcela vedieť, kedy ide ďalší spoj, takže bolo zjavné, že si myslela, že je to autobusová zastávka. "Ako som nastupoval do auta, spýtala sa ma, či neviem, kedy tu chodia autobusy. Povedal som, že nie a odišiel preč," hovorí profesionálny vodič dodávky. 

Bizarný výjav pri Tescu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Teda namiesto toho, aby dôchodkyni povedal, že stojí na zlom mieste, sa na nej bavil celú štvrťhodinu. Sedel v aute, jedol obed a popritom sledoval, čo robí. Žena sa chvíľu opierala o zábradlie, potom vytiahla knihu a čítala si, zatiaľ čo predpokladala, že skôr či neskor autobus dorazí. 

"Strašne som sa na tom smial. Bolo zjavné, že ide o stanovište pre vozíky, takže nechápem, ako si to mohla pomýliť so zastávkou. Chvíľu som aj rozmýšľal, že vystúpim a poviem jej pravdu, ale nakoniec som to nechal tak. Bol pekný deň, keby pršalo, tak by som ju tam nenechal zbytočne stáť," pokračuje Wayne. 

Kontroverzná novinka Tesca aj u nás? Vraj klame zákazníkov, farmy z obalov neexistujú

Nie je známe, aký bol ďalší osud trpezlivej seniorky. Hádam sa časom predsa len našiel niekto, kto ju upozornil, že čaká na zlom mieste. "Cítim sa teraz trochu previnilo, ale vtedy som si jednoducho nemohol pomôcť, pretože mi to prišlo strašne vtipné. A aj mojim priateľom, keď som im o tom porozprával," uzatvára Crossman. 

Viac o téme: TescoDžentlmen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu