Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Abbie (18) chcela mať krásne biele zuby: FOTO otrasného bielenia, popáleniny 3. stupňa!

Bolestivý výsledok Zobraziť galériu (3)
Bolestivý výsledok (Zdroj: FB/Abbie Kilbride)

LONDÝN - Abbie Kilbrideová zo škótskeho Renfrew trpela obrovskými bolesťami potom, čo podstúpila kozmetickú procedúru na bielenie zubov. Okrem toho, že jej opuchli pery, vytvorili sa jej aj žlté pľuzgiere, ktoré boli príznakmi popálenín tretieho stupňa. Komplikácie boli také závažné, že nedokázala jesť ani piť.

Dominik (†18) mal panický strach zo zubára: Počas osudného zákroku prišla smrť v kresle

Tínedžerka zašla za miestnou ženou, ktorej služby využilo viacero z jej priateľov na Facebooku a zdalo sa, že má naozaj profesionálne výsledky. V dôsledku otrasnej reakcie však teraz Abbie vyzvala všetkých na sociálnych sieťach, aby si dávali na podobné veci väčší pozor. Jej príbeh bol za dva dni od uverejnenia zdieľaný viac ako 7300-krát.

"Chcela som si dať vybieliť zuby po tom, čo mi nedávno dali dole strojček a všimla som si, že pár ľudí na mojom Facebooku bolo u ženy, ktorá býva skoro pri mne, takže som sa objednala a zašla tam vo štvrtok v noci," vysvetlila Abbie na Facebooku.

Abbie (18) chcela mať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Abbie Kilbride)

Procedúra trvala iba čosi vyše hodiny a každých 10 až 15 minút jej žena nanášala na zuby gél. Údajne jej neboli položené žiadne otázky ohľadne jej veku, či si už zuby zvykla bieliť predtým, či má alergiu a žena nevykonala ani žiadny test. Po kozmetickom zásahu pociťovala tínedžerka mierny opuch, ktorý však považovala za súčasť liečby a po návrate domov si prikladala na pery ľad.

O 24 hodín neskôr však boli už jej pery úplne spuchnuté a pokryté žltými bolestivými pľuzgiermi. Pery mala akoby zlepené k sebe a celá pravá strana vyzerala, že strávila noc v boxerskom ringu. Preto vyhľadala pomoc u všeobecného lekára, ktorý jej dal antihistaminiká a gél, ktorý však spôsobil, že jej pľuzgiere prepukli aj v ústach.

Abbie (18) chcela mať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Abbie Kilbride)

Nakoniec sa banková pracovníčka obrátila na nemocnicu Glasgow Dental Hospital, kde ju prezreli traja rôzni zubní lekári a zdravotné sestričky, ktorí vraj dosiaľ nič podobné nevideli. Verdikt znel popáleniny tretieho stupňa a možná alergická reakcia. Tentokrát jej boli podané správne lieky a Abbie dúfa, že sa jej ústa dostanú čoskoro opäť do normálu.

Poučenie z príbehu podľa dievčiny znie, že ak si chcete dať vybieliť zuby, rozhodne choďte k odborníkovi. Informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: Bielenie zubovAbbie Kilbrideová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu