Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otrasné PRÍBEHY učiteľov: Moment, kedy som zistil, že z môjho žiaka vyrastie kriminálnik

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Fyzické útoky, sexuálne násilie a dokonca aj vyhrážky smrťou - to sú len niektoré zo šokujúcich príbehov, ktoré porozprávali učitelia o svojich žiakoch. Tvrdia, že dokážu predpovedať kriminálnu budúcnosť u detí, keď ešte možno ani ich rodičia netušia, koho majú doma.

Učitelia na sociálnej sieti Reddit prehovorili o momentoch, ktoré ich presvedčili o tom, že z niektorých ich študentov sa stanú zločinci a kriminálnici. Sú to veru poriadne znepokojujúce príbehy, z ktorých miestami až naskakujú zimomriavky. Nie vždy sú totiž príznaky zjavné na prvý pohľad; deti sú častokrát tak podlé, zákerné a manipulatívne, že pripomínajú zápletku nejakého hororu. 

Otrasné PRÍBEHY učiteľov: Moment,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Môj žiak vraždil

"Mali sme študenta, ktorý radil spolužiakom, ako sa sexuálne zneužívajú malé deti. Všetko opisoval veľmi detailne. Bol vylúčený zo školy a oznámili sme to aj úradom. Krátko nato sme sa dozvedeli, že ho zatkli. Na ceste totiž predstieral, že je zranený a keď mu niekto zastavil, aby mu pomohol, zastrelil ho."

Blondínka s modrými očami a mysľou vraha

"Do mojej triedy chodila to najzlatšie dievča. Poznáte ten typ, blond kučeravé vlasy, modré oči, veľmi zdvorilá, obľúbená v kolektíve. A potom som na internete zistila, že plánovala, ako mňa a moju kolegyňu na konci školského roka zabije. Chcela nás priviazať k stoličke, chbrtom k sebe, aby jej na našu vraždu stačila len jedna guľka z otcovej zbrane. Ja by som zomrela okamžite, kolegyňa o pár sekúnd po mne. Žiačka bola suspendovaná na päť dní, vylúčená z mojej triedy, ale bolo jej povolené doštudovať na našej škole. Nikdy som sa nedozvedela, prečo to chcela spraviť. Jej rodičia samozrejme tvrdili, že by to nikdy reálne nespravila, a že jej otec nevlastní žiadne zbrane. Polícia ich ale v dome rodiny objavila niekoľko."

Otrasné PRÍBEHY učiteľov: Moment,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Chceš byť dobrá alebo zlá?

"Učím vedy. Práve som začínala vo svojej prvej práci. Na hodine jednému študentovi spadlo na zem pero, tak som ho zdvihla. Ako som sa zdvíhala, postavil sa ku mne a povedal: "Dobré dievča." Bola som v šoku a spýtala sa: "Prosím?" A on s tým najúchylnejším možným hlasom odvetil: "Chcela by si byť radšej zlé dievča?" Celá som stuhla. Chlapec bol neskôr vylúčený zo školy, pretože sexuálne obťažoval jednu študentku. Som si istá, že teraz sedí v base za nejaký zločin sexuálneho charakteru."

Masochista

"Jeden žiak sa na mňa nahneval, pretože som ho nechala opakovať test z matematiky. Vstal a odkráčal k dverám. Povedala som mu, že budem musieť zavolať riaditeľku, ak odíde z triedy. Jeho reakcia bola taká, že asi päťkrát silno kopol do dverí, potom sa na mňa pozrel a zahlásil: "Bolí ma teraz noha a všetkým poviem, že to bola tvoja chyba." 

Viac o téme: ŠtudentŽiakKriminalitaZločinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu