Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce: Žena odhaľuje trik, ako schudnúť 10 kíl za týždeň! FOTKA

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

„Položila som vedľa seba fotku pred a po diéte a zostala som ohromená – výsledky boli jasne viditeľné!“ hovorí Diana (31) po dokončení programu chudnutia. Prečítajte si rozhovor a zistite, kde môžete objaviť svoje možnosti chudnutia a získať zdarma konzultáciu s výživovým poradcom!

Diana, povedzte nám, prečo ste sa rozhodli začať chudnúť?

– Mám dve malé deti, takže som bola buď tehotná, alebo som nejakú dobu po pôrode bola, jednoducho povedané, mimo formu. Nemala som čo na seba, keďže som nebola schopná navliecť sa do starých šiat! Šaty, ktoré mi ešte stále sedeli dobre, nevyzerali teda ani trochu žensky. Nebola som spokojná so sebou ani s tým, ako vyzerám.

Šokujúce: Žena odhaľuje trik,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Ako ste sa dozvedeli o Štokholmskej diéte?

– Jednou vecou som si bola istá hneď – fitnescentrum ani tabletky nie sú nič pre mňa. Keď máte málo času, ale chcete dosiahnuť skutočnú zmenu, program chudnutia bol jedinou možnosťou. O Štokholmskej diéte som si prečítala veľa dobrých recenzií online. Ak mám byť úprimná, spočiatku som bola skeptická. Všetky tie príbehy o dosiahnutom úspechu a fotky mi prišli až príliš pozitívne. Ale pomyslela som si – no čo už len môžem stratiť? Len tie moje prebytočné kilá! (smiech) Spravila som si test a objednala diétu. Je to napokon len sedem dní, prečo by som to nevydržala?

 

Ako prebehlo samotné prihlásenie?

– Postup bol veľmi jednoduchý. Všetko sa deje online. Prihlásenie do programu zabralo doslova 5 minút – rýchlo som vyplnila dotazník a čoskoro som dostala plán.

 

Ako to šlo s dodržiavaním diéty?

– Keď to zhrniem, tak dodržiavať diétu bolo pre mňa ľahké. Vlastne sa mi zdalo, že som počas týchto siedmich dní zjedla viac, než som zvykla predtým! Tým sa následne napravil môj metabolizmus. Výsledky som začala pociťovať na tretí či štvrtý deň – oblečenie mi začínalo byť voľnejšie. Keď som sa na konci vážila, bola som šokovaná – zo 74 kíl, ktoré som mala na začiatku, som sa po diéte dostala na 64 kíl. Bolo to veľké prekvapenie! Keď som vedľa seba položila fotku pred a po diéte, bola som ohromená, pretože strata hmotnosti bola skutočne viditeľná.

 

Kliknite sem Stockholmhealth.com a vytvorte si svoj plán chudnutia!

 

Vytvorte si na stránke Stockholmhealth.com plán chudnutia prispôsobený presne pre vás a do týždňa sa zbavíte prebytočných kilogramov. A pri tom sa i naďalej budete stravovať zdravo a chutne! Len dnes dostane každý návštevník webovej stránky výsledky testu a konzultáciu s odborníkom na chudnutie zdarma!

Viac o téme: Rezervácia PR_Creative Publisher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu