Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Talianske hviezdy Ricchi e Poveri zažiaria 16.6.2016 v AquaCity Poprad

(Zdroj: PR)

POPRAD - V najlepšom aquaparku pod Tatrami sa už pripravuje otvorenie letnej sezóny. Ďalší skvelý letný program a otváračku sezóny v aquaparku prídu už 16.júna 2016 odštartovať talianske hudobné hviezdy 80-tych rokov Ricchi E Poveri. Rodičia takých slávnych hitov ako sú Sarà perché ti amo, M'Innamoro Di Te alebo Ciao Italy vystúpia na piesočnej pláži vo vonkajšom areáli AquaCity Poprad. Skupina Ricchi e Poveri vydala 29 albumov, z ktorých predala viac ako 20 miliónov hudobných nosičov.

Neopakovateľný koncert so slovenskou predkapelou Starmaniou, si môžu návštevníci užiť aj pri karibskom bare na pláži, obklopení nádhernými pieskovými sochami. Na pláži čaká všetkých horúci morský piesok, karibský bar, ležadlá a slnečníky, kde si počkáte na večerný program a najlepšiu párty pod Tatrami.
Ak niekedy v Poprade aj bola nuda, tak definitívne skončila, na všetkých čaká vodopád atrakcií a aktivít.
„Koncertom známych hviezd finišujú talianske dni v Poprade Viva Italia. AquaCity sa na jeden deň zmení na talianske Bibione alebo San Remo, kde Ricchi e Poveri dlhoročne hviezdili.

Nadšenci talianskej hudby si môžu lístky kúpiť vstupenky v predpredaji len za 6,90 EUR a v deň akcie za 8,90 EUR. Vstupenky sú v predaji priamo na pokladniach v Aquaparku a ľudia zo vzdialených kútov Slovenska môžu využiť Ticketportal.
AquaCity Poprad je ale hlavne o zábave a vode a preto počas celého leta sa môžu návštevníci opäť tešiť na množstvo úžasných noviniek a skvelý letný program, ktorý bude tento rok až neuveriteľne rozprávkový.
www.aquacity.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu