Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialená pitná výzva na Malorke ho takmer zabila: Turisti, TOTO nikdy neskúšajte!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

MAGALUF - Brit, ktorý dovolenkoval na Malorke, sa podujal na šialenú výzvu, ktorá ho takmer poslala na druhý svet. Toľko chľastu, čo do seba za krátky čas hodil, by menej odolného človeka určite zabilo. Kde len nechal rozum?!

Španielsky ostrov Malorka je známy tým, že tam chodia mladí ľudia za zábavou. Tá sa ale niekedy preženie a potom treba dotyčného ratovať. Tak ako istého britského dovolenkára. Ten si spravil okružnú jazdu po miestnych baroch, ktorá mala takmer fatálny koniec. 

Šialená pitná výzva na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Mladík v jednom bare vypil päť pollitrákov, potom sa presunul do ďalšieho. Tam zrejme vytvoril svetový rekord. Vypil totiž 75 panákov, údajne 42-percentnej sambucy, za sebou. "Strašne sa vystavoval, že to dá. A dal, vypil ich všetky, jeden po druhom," povedal očitý svedok. 

Briti na Malorke sa opäť ukázali: Párik sa rozčapil na betón a urobil TO pred ľuďmi

Lenže toľko alkoholu si vyžiadalo svoju daň. Krátko po tom, ako sa Brit vytackal von, skolaboval na ulici. O štvrť hodinu neskôr dorazila záchranka, ktorá ho previezla do nemocnice. Jeho zdravotný stav nie je známy, no pravdepodobne utrpel otravu alkoholom. 

Šialená pitná výzva na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Španielsky úrady dlhodobo bojujú proti nevhodnému správaniu, ktorého sa na Malorke pravidelne dopúšťajú mladí turisti. Zaviedli sa napríklad pokuty za pitie alkoholu na verejnosti, nahotu na verejnosti a za predaj alkoholu v obchodných prevádzkach v nočných hodinách. Dovolenkári ale nariadenia nerešpektujú a obchádzajú ich. 

Viac o téme: TuristiMalorkaMagaluf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu