Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Naháč, ktorého trhali levy v zoo pred očami divákov, bol "prorok": Čakal na anjela!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Twitter/vghist, YouTube/NoticiasChelmevision)

SANTIAGO DE CHILE - Nové informácie o bizarnom pokuse o samovraždu, ktorú sa pokúsil spáchať Franco Ferrada (20) v zoo v Santiagu de Chile, ukazujú, že mladý muž mal pravdepodobne značné psychické problémy. V sobotu ráno sa vyzliekol donaha a skočil do výbehu s levmi, zatiaľ čo ho sledovali desiatky vystrašených návštevníkov s deťmi. Bývalý vojak vraj tvrdil, že apokalypsa sa blíži a on je boží prorok.

VIDEO Dráma v zoo: Naháč skočil medzi levy, šelmy ho trhali pred očami zhrozených divákov!

Na odkaze nájdenom v jeho odhodených šatách sa údajne písalo: "Apokalypsa sa blíži a ja budem včas vedieť, keď dorazí. Som prorok a vrátil som sa pre mojich ľudí". Podľa portálu MailOnline mal taktiež na kuse papiera v peňaženke načmáranú kresbu s dvomi levmi.

Svedkovia vypovedali, že mladík hovoril o biblickom hrdinovi Danielovi, ktorý bol hodený levom, ale zachránil ho anjel zoslaný Bohom. Možno práve tak aj on čakal na to, že ho spasia vyššie sily.

Fotografie a Video nie sú vhodné pre maloletých divákov!

VIDEO Naháč, ktorého trhali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/vghist, YouTube/NoticiasChelmevision)

Predpokladá sa, že mladíkove problémy súvisia s matkinou smrťou. Rodinní príslušníci uviedli, že sa nikdy nespamätal z toho, keď mal iba 11 rokov a jeho matka zomrela na rakovinu prsníka. Nakoniec skončil v starostlivosti štátu, pretože jeho otec začal piť. Potom vstúpil do armády.

Zábery z incidentu ukazujú nahého muža, ako sa s ním pohrávajú tri statné levy. Dva z nich potom museli zamestnanci zastreliť, pretože zoo nemala k dispozícii dostatočne rýchlo účinkujúce uspávadlo. Zabití samec a samec vyrastali v zajatí a mali približne 22 rokov, ich smrť okamžite pobúrila aktivistov, bojujúcich za práva zvierat.

VIDEO Naháč, ktorého trhali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/vghist, YouTube/NoticiasChelmevision)

"Zoo má zavedený bezpečnostný protokol, pretože životy návštevníkov sú pre nás prioritou," vysvetlila riaditeľka zoo Alejandra Montalbaová s tým, že všetci pracovníci sú smrťou levov hlboko otrasení. Podľa niektorých svedkov však bola ich reakcia pomalá, informoval mirror.co.uk.

Viac o téme: ZooLevApokalypsaProrokSantiago de Chile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu