Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sestry na FOTO o sebe v puberte zistili neuveriteľné tajomstvo: Narodili sa ako bratia

Sestry O'Herlihyové Zobraziť galériu (3)
Sestry O'Herlihyové (Zdroj: Facebook/O'Herlihy)

CORK - Sestry na FOTO sa počas dospievania necítili byť vo svojej koži. V detstve sa rady hrávali s bábikami ako iné dievčatká a chceli nosiť sukne. Niečo však stále nebolo v poriadku. Obe sa totiž narodili ako bratia.

Už v detstve sa bratia Jamie (23) a Daniel (20) O'Herlihy, ktorý sa premenoval na Chloe, správali ako dievčatá. Potom však prišlo obdobie dospievania a bratia si uvedomovali, že im mužské správanie vôbec nesedí. Zistili, že v skutočnosti sú sestry. „Bola to pre mňa veľká úľava, keď mi to Chloe povedala, pretože som cítila, že sme v tom spoločne,“ priznala Jamie. Obe sestry cítia, že sa so ženskou dušou jednoducho narodili. Už v útlom detstve nosili tričká na hlavách predstierajúc, že majú dlhé vlasy. Okrem toho si rady obliekali sukne.

Brunetka (23) mala v posteli sto mužov: Pred sexom im ale zatajuje jednu veľmi dôležitú vec!

Jamie zistila, že ju priťahujú muži, keď mala štrnásť rokov a Chloe vo svojich trinástich. V škole však svoju orientáciu tajili. Chloe si potom nechala narásť dlhé vlasy ako prvá a vyskúšala aj make-up. Bola na nerozoznanie od ženy. Sestry, ktoré majú rozdielnych otcov, sa teraz pripravujú na hormonálno-substitučnú terapiu a zmenu pohlavia, uviedol Daily Mail.

Jamie vo svojich 14-tich rokoch zistila, že je ženou.
Zobraziť galériu (3)
Jamie vo svojich 14-tich rokoch zistila, že je ženou.

Obe sestry dlho trpeli úzkosťou a depresiou, kým sa o svojich pocitoch zdôverili rodine. Matka súrodencov (47) však bola veľmi ústretová: „Nemyslím si, že som stratila svojich synov – sme stále tí istí ľudia, len šťastnejší.“

Sestry na FOTO o
Zobraziť galériu (3)

...

Viac o téme: Transgender
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu