Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Paranoidná matka zničila chlapovi život: Stačil tento POST na Facebooku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Jedna veta dokáže človeku úplne zničiť život. Presvedčil sa o tom istý Austrálčan, ktorý neurobil nič zlé, no jedna podozrievavá matka si jeho konanie vyložila nesprávne a obvinila ho z pedofílie. Navyše sa so svojím zážitkom podelila na Facebooku no a problém bolo postarané.

V súčasnosti je veľmi ťažké kontrolovať, aké príbehy sa dostanú do médií a na sociálne siete. Prakticky každý má prístup ku všetkému a k informáciám každého druhu. A takisto k dezinformáciám, ktoré dokážu človeku poriadne uškodiť. Na vlastnej koži to pocítil jeden Austrálčan, ktorého status na Facebooku obvinil z pedofílie. 

Najbrutálnejšia vražda v histórii krajiny: Pedofil si vyhliadol chlapca, nasledoval masaker

Muž, ktorý si neželal zverejniť svoju identitu, volajme ho Kevin, si v obchode spravil selfie s podobizňou Dartha Vadera, pretože jeho deti sú veľkými fanúšikmi Hviezdnych vojen. Deti, ktoré boli v jeho blízkosti, sa ho spýtali, čo robí, tak sa s nimi chvíľu rozprával. Matka jedného z detí si to všimla a začala byť hneď podozrievavá. Muža sledovala von z predajne, tajne ho odfotila a potom na Facebook napísala, čo si myslela, že sa stalo - že to bolo pedofil, ktorý obťažoval jej deti a fotil sa s nimi. 

Paranoidná matka zničila chlapovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

V správe nazvala žena Kevina úchylom a podrobne napísala o tom, čo všetko podnikla v snahe ochrániť pred ním deti, vrátane udania na polícii a informovania ochranky v dotyčnom obchode. Do momentu, kedy nebol post z Facebooku vymazaný, ho zdieľalo vyše 20-tisíc užívateľov. Keď sa o tom od svojich priateľov dozvedel Kevin, okamžite bežal na políciu, aby očistil svoje meno. Škody už ale bolo napáchanej viac než dosť; mužovi sa začali vyhrážať smrťou a obvinenie ovplyvnilo aj vzťahy v jeho rodine. Žena sa mu medzitým ospravednila a teraz sa sama musí vyrovnávať s vyhrážkami podobného typu, že Kevinovi bezdôvodne zničila život. 

Paranoidná matka zničila chlapovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Plynie z toho jedno veľké ponaučenie, aby ľudia nezverejňovali nič, čo by mohlo druhému ublížiť. Už tisíckrát som si želala, aby som to nikdy nespravila," povedala dotyčná matka. Hrozí jej obvinenie z poškodzovania dobrého mena. 

Viac o téme: PedofilFacebookFalošné obvinenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu