Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO krvavého masakru: Sledujte, čo sa stane, keď sa 70 žralokov vrhne na cicavca

Krvavá škvrna po veľrybe Zobraziť galériu (2)
Krvavá škvrna po veľrybe (Zdroj: YouTube)

PERTH - Neskutočné zábery sa podarilo natočiť bezpilotnému lietadlu, ktoré krúžilo nad Žraločou zátokou na západe Austrálie. Niekoľko desiatok hladných predátorov sa nemilosrdne vrhlo na obrovského cicavca, až z neho ostali len kosti.

Turisti i miestni obyvatelia, ktorí sa plavili v malých člnoch okolo ostrova Dirk Hartog, sa naskytol jedinečný, ale zároveň veľmi krutý pohľad na to, ako funguje matka príroda. Počas plavby narazili na húf žralokov tigrích, ktorí si pochutnávali na zdochline veľryby. 

VIDEO krvavého masakru: Sledujte,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Pasažierom lodnej spoločnosti Eco Abrolhos Cruises sa stali svedkami nezvyčajného fenoménu. Niečoho, o čom budú rozprávať ešte svojim vnúčatám," povedali predstavitelia firmy. "Bolo naozaj úžasné zažiť takýto akt prírody," dodal účastník plavby Neil Edwards. 

A aby ste vedeli, o čom vlastne rozprávajú, pozrite si video, ktoré natočil drone prelietajúci nad Žraločou zátokou. V danej oblasti žije jedna z najväčších populácií žralokov tigrích, ktoré dorastajú do dĺžky siedmich metrov a môžu vážiť až pol tony. 

Viac o téme: ŽralokAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu