Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

V bare zbalila mladíka, šli na byt, aby sa pomilovali: Pri sexe sa ho dotkla a zistila desivú vec

Zack v posteli zlyhal, nahradil ho kamarát Zobraziť galériu (3)
Zack v posteli zlyhal, nahradil ho kamarát (Zdroj: Facebook)

BOLTON - Veľmi bizarný prípad vyšetrovala britská polícia. Istá dievčina obvinila mladíka, že ju znásilnil, pretože počas sexu s ním zistila, že je to je vlastne niekto úplne iný. Jej argumenty ale príliš presvedčivé neboli, berúc do úvahy fakt, že obaja sú inej rasy.

Dvadsaťjedenročná žena, ktorá pracuje ako predavačka, si koncom roka 2014 vyšla s kamarátkou von. V bare sa zoznámili s dvoma mladíkmi - Samom Obeghom (24) a Zackom Garriganom. Sam po tom, ako sa zvyšná trojica opila, ich zobral k sebe domov. Tam sa dotyčná slečna začala so Zackom bozkávať a neskôr išli do spálne, aby sa pomilovali. Sex sa ale nekonal, pretože dotyčná zaspala, zatiaľ čo Garrigan išiel zohnať viagru. 

Dievčinu ale neskôr niekto, o kom si myslela, že je to Zack, zobudil a mali spolu pohlavný styk. Počas neho mu prešla rukou po vlasoch a s hrôzou si uvedomila, že to nie je Zack. Z bytu utiekla a následne Obegheho obvinila zo znásilnenia. 

Sex po 50-tke môže
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Žena na súde argumentovala tým, že v izbe bola úplná tma, takže nerozoznala, že sa miluje s iným mužom. Napriek tomu, že každý bol inej rasy. Obaja sa pritom od seba dosť výrazne líšia, typom postavy, črtami tváre a majú aj rozdielne hlasy. "Myslela som, že je to Zack, dokonca som jeho meno počas milovania niekoľkokrát vykríkla. Potom som siahla do jeho vlasov a uvedomila si, že to nie je Zack, ale Sam. Bola som v rozpakoch a ušla som preč." 

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu: Už len čítanie o nich vám bude nepríjemné

Podľa Sama to ale všetko bolo úplne inak. "Obaja boli dosť opití. Keď prišli ku mne, začali sa bozkávať a potom išli do mojej izby. Pomyslel som si, čo som to urobil, pretože na druhý deň som mal skoro vstávať do práce. Po chvíli vyšiel Zack nahý von. Spýtal som sa ho, či už odchádzajú, no nevenoval mi pozornosť. Tak som si šiel ľahnúť. Drgol som do nej a povedal, aby išla za Zackom do obývačky. No ona sa na mňa vrhla. Pravdupovediac som sa s ňou nechcel vyspať, ale som len človek a keď sa vás niekto dotýka tak, ako sa vtedy ona mňa, tak človek má hneď motiváciu a dostane chuť. Tak sme šli na to, no ona potom vykríkla "poďme Zack", na čo som hneď vyskočil z postele a odišiel preč." 

Zack sa na tom všetkom zasmial, žena to už zobrala horšie
Zobraziť galériu (3)
Zack sa na tom všetkom zasmial, žena to už zobrala horšie  (Zdroj: Facebook)

Sudca dal Obeghemu za pravdu a uznal, že naozaj nie je jeho chyba, že si ho žena pomýlila s iným chlapom. Porote trvalo necelú polhodinu, kým dospela k názoru, že je nevinný. 

Viac o téme: SexZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu