Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhada odhalená! Dobrí anjeli na miestach anjelov

Dobrý anjel
Dobrý anjel (Zdroj: PR)

Áno, existujú! Dobrí anjeli sa objavili aj v pobočkách najväčších mobilných operátorov. Potvrdili to na svojom facebooku zástupcovia spoločností Orange Slovensko, O2 Slovensko a Slovak Telekom, ktorí zároveň vysvetľujú aj abnormálne javy, ktoré zachytili ich kamery na pobočkách.

Operátori sa zapojili do kampane Dobrého Anjela, ktorej cieľom bolo sprístupniť širšej verejnosti možnosť stať sa Dobrým Anjelom aj v ich pobočkách a predajných miestach. Vrámci kampane zverejnili operátori na svojich facebookových profiloch záznamy bezpečnostných kamier, na ktorých bolo vidieť zvláštne biele svetlo, vytvárajúce zákazníkom anjelské krídla.

Kampaň, ktorej cieľom je pomáhať rodinám s ťažko chorými deťmi vo finančnej núdzi, podporila aj VÚB banka. Po zverejnení videí sa okamžite spustila pod každým príspevkom búrlivá diskusia, v ktorej sa ľudia snažili prísť na záhadu, prečo všetci traja operátori zdieľajú svoje záznamy.

dobrý anjel

Zvláštny jav si každý vysvetľoval po svojom a komentáre boli naozaj pestré. Videá mali už po dvoch hodinách dokopy takmer 17 000 videní! Odhalenie, že ide o charitatívnu kampaň Dobrého anjela, vyšlo najavo až dnes, na profiloch zúčastnených partnerov. Dúfame, že originálny nápad zaujme verejnosť a rozšíri rady Dobrých Anjelov. Slovensko tak bude pomáhať ešte viac a bude v ňom ešte viac dobra.
www.mapaanjelov.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu