Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

ZÁHADA ZACHYTENÁ BEZPEČNOSTNÝMI KAMERAMI!

(Zdroj: PR)

Čo sa to deje? Na pobočkách 3 najväčších slovenských mobilných operátorov sa stali nevysvetliteľné veci, ktoré poznáme len z amerických filmov. Zábery z bezpečnostných kamier spoločnosti Orange, O2 a Telekom však ukazujú podivuhodnú záhadu, s ktorou si nevedia dať rady ani kompetentní. O názor všetci vyzvali aj svojich fanúšikov na Facebooku.

28.apríla 2016 si na záberoch z bezpečnostných kamier všimol pracovník spoločnosti O2 Slovensko netradičný jav. Pri bežnej kontrole kamerových záznamov sa nestačil čudovať. Najprv mal pocit, že iba zle vidí, no keď ukázal zábery ostatným kolegom prešiel mu mráz po chrbte. 

dobry anjel

Podobná situácia sa však udiala aj v konkurenčných spoločnostiach! Pracovník security služby na pobočke Telekom Slovensko v Bratislave si v piatok 28.apríla v čase 15:15 všimol zákazníka, ktorého nahlásil po jeho odchode na centrálu spoločnosti. Pracovníkovi SBS služby si všimol zvláštny tieň okolo zákazníka. Po skontrolovaní záznamov zostali všetci prekvapení. Jav, ktorý si všimli si nevedli vysvetliť, kúsok zo záznamu podobne zverejnila na svojej fanpage na sociálnej sieti. Keď si pracovníci spoločnosti Orange Slovensko všimli zvláštne FB video príspevky, len zo zaujímavosti dali skontrolovať aj svoje záznamy z rovnakej hodiny. Čo však zistili im vyrazilo dych.

Nakoľko sa tieto zhody okolností udiali v rovnakú hodinu, oslovili sme preto numerologičku, či nám vie povedať čo môže daná záhada znamenať. „Čas 15:15 je veľmi špecifickým,evidujeme ho ako čas anjelov. V túto dobu poobede sa konalo veľa dobra, nakoľko v tomto čase na zemi evidujeme veľkú koncentráciu dobrej energie.“

Budeme sa témou zaoberať aj naďalej a veríme, že prinesieme viac informácií a nové zistenia.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu