Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ROZHOVOR s petržalskou prostitútkou: Šokujúce slová o drsnej realite, zákazníkoch aj zárobku

Ingrid stáva každý deň na rovnakom mieste, do Petržalky za ňou chodia aj Rakúšania Zobraziť galériu (6)
Ingrid stáva každý deň na rovnakom mieste, do Petržalky za ňou chodia aj Rakúšania (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Osud je nevyspytateľný a kladie nám pod nohy rôzne prekážky. Každý sa s nimi vysporiadava po svojom. Ingrid (40) vraj nemala na výber, keď išla šľapať. Muž ju vyhodil z domu a hoci skúšala aj iné práce, ostala pri najstaršom remesle na svete. Prinášame vám rozhovor s prostitútkou, v ktorom prezradila, ako začínala, čím všetkým si musela prejsť i to, koľko si takýmto spôsobom dokáže zarobiť.

ROZHOVOR s petržalskou prostitútkou:
Zobraziť galériu (6)

Bolo pomerne náročné Ingrid odchytiť, pretože celý čas na ňu spoza stromov dohliadal jej priateľ. Povedzme to na rovinu, pasák. Preto sme museli vystihnúť okamih, kedy sa vzdialil a vtedy sa s Ingrid porozprávať. Čakali sme, kedy sa vráti na svoje stanovisko a keď konečne vystúpila z luxusného džípu, ktorého vodiča práve uspokojila, prišla naša chvíľa. 

Ako dlho sa venujete prostitúcii a čo Vás k tomu viedlo?

Od 28 rokov. Pracovala som aj normálne, ale po čase sa mi začalo rútiť manželstvo a muž ma vyhodil na ulicu.

ROZHOVOR s petržalskou prostitútkou:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Máte deti?

Mám tri deti (12, 7, 6), stará sa o ne svokor, lebo som pred časom bola v base za predaj drog. Bola som dílerka aj užívateľka. Musela som ísť aj na liečenie, inak by mi dali vyšší trest.

Kde bývate?

Bývam u priateľa v rozpadnutej chatrči pri Matadorke. Mala sa búrať, ale on si z nej spravil jednu izbu, v ktorej teraz prespávame. 

Ingridin priateľ je bezdomovec, v kontajneri hľadal niečo, čo by mohol speňažiť
Zobraziť galériu (6)
Ingridin priateľ je bezdomovec, v kontajneri hľadal niečo, čo by mohol speňažiť  (Zdroj: Jan Zemiar)

ROZHOVOR s petržalskou prostitútkou:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Koľko hodín každý deň "odpracujete"?

Niekedy hodinu, niekedy dve alebo viac. Keď je zima, tak nerobím, nemienim tu (na výpadovke v Petržalke, pozn. red.) mrznúť. 

Váš cenník?

Za orál beriem 20 eur, za pohlavný styk 30 eur, kompletka (orál aj styk) 30 až 40 eur. Za dlhú kompletku, keď ma chce klient aj obchytkávať, si musí priplatiť. Za všetko naviac si treba priplatiť.

Koľko si prostitúciou dokážete zarobiť?

Do tých sto eur denne určite. Nie je to tak ale stále. Sú dni, keď zarobíte len päťdesiat, včera (28.4.) som napríklad nezarobila ani korunu. Dnes (29.4.) je to lepšie. Som tu len hodinu a už som zarobila štyridsať eur. Keď je vysoký dátum, tak je to horšie, lebo nikto už nemá peniaze a čaká na výplatu. Zárobok mi stačí na pokrytie základných životných potrieb.

Koľko ste dostali najviac?

Stovku za fajku. Teraz na Vianoce, normálne som tomu neverila, to bol Rakúšan. Rakúšania chodia za mnou sem, preto tu stáva, lebo som prvá na rane. Keď ma nechcú, tak idú ďalej a zoberú ďalšiu. 

Ostávajú peniaze vám?

Podporujem aj priateľa, lebo on nepracuje. Keby nebolo jeho, tak spím pod mostom. Peniaze dávam na spoločnú domácnosť, kupujem jedlo a ostatné veci. Priateľ ma stráži, lebo jeden zákazník sa mi vyhrážal. 

Prečo sa Vám vyhrážal?

Bola nedeľa, nevedela som zarobiť, nezastalo mi žiadne auto, za šesť hodín ani euro. On mi nakoniec zastavil a dal zaplatil za sex. Potom sa ma spýtal, či by som mu nevedela zohnať marihuanu. Popýtala som sa ostatných dievčat, ale nemala ani jedna. Tak sa mi začal vyhrážať, že vie, kde bývam, že nám podpáli chatrč. Nenechala som sa zastrašiť, môj priateľ je bývalý mafián, ale padol na hubu, oklamali ho ženy, okradli ho o majetky, ale aj tak má každý pred ním rešpekt. 

ROZHOVOR s petržalskou prostitútkou:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Chránite sa?

Samozrejme, bez gumy nejdem, jedine so svojimi stálymi zákazníkmi, ktorí nechodia za inými. Dôverujem im, viem, že chodia len za mnou, mám to overené.

Mali ste už niekedy pohlavnú chorobu?

Nie, pravidelne každé tri mesiace chodím k lekárovi, lebo taká je inkubačná doba. Dávam si na to pozor. 

V akom vekovom rozpätí sú Vaši klienti?

S mladými nechodím, len so staršími, lebo mladí sú prefíkaní. 

Aký typ mužov vyhľadáva Vaše služby?

Všelijakí, aj kamionisti aj bohatí podnikatelia. Minule bol za mnou jeden herec, chcel fajku. 

Kňažky lásky odhalili úplne všetko: Najbizarnejšie a najúchylnejšie požiadavky klientov

Najali si Vás niekedy aj ženy? 

To nie, len muži. Ale pred štyrmi rokmi mi zastavil transvestita. Bol prezlečený do ženských šiat, mal parochňu a bol namaľovaný. Ale ja nemám predsudky, bol slušný, takže som s ním šla. 

Zažili ste aj niečo bizarné?

V Rakúsku za mnou došiel jeden Rakúšan, či sa na neho nevykakám. Tak som sa, dal mi za to sedemdesiat eur. Hovorím si, že keď to mám dať do záchoda, alebo na neho, je to jedno. A takto som za to aspoň dostala zaplatené.

ROZHOVOR s petržalskou prostitútkou:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Pociťujete konkurenciu?

Ani nie. Sú tu samozrejme aj iné baby. Všimnem si, keď príde nová. Miestne mi nevadia, ale keď napríklad príde nejaká Trnavčanka, ktorá berie každé auto, tak to mi vadí, lebo nám berie všetky kšefty. Každý chce vyskúšať novú, lebo stará je už otrepaná. 

Špecializujú sa iné prostitútky na nejaký typ služieb? 

Určite sú aj také, ale ja sa s nimi o tom nebavím. Je tu jedna taká, ktorá chodí len na privát, taká privátová panička. Dištancuje sa od nás, lebo si myslí, že je nejaká vyššia kasta. Ale stále je to len šľapka, tak, ako my. 

Viac o téme: PetržalkaProstitútkaProstitúcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu