Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dcéra (22) zažívala peklo s priateľom: Jej matka ju totálne dorazila týmto otrasným činom

Chelsea Hopperová
Chelsea Hopperová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Matka býva väčšinou prvým človekom, u ktorého by ste hľadali oporu, či už to v detstve, alebo v dospelosti. V prípade Angličanky Chelsea Hopperovej to však neplatilo. Keď sa jej zverila s tým, že jej priateľ je na ňu násilný, neverila jej a tvrdila, že ju určite ľúbi. Navyše sa s ním rozhodla porozprávať, ale skončilo to úplne inak, ako jej dcéra očakávala.

VIDEO Sexi hráčka vyfasovala zákaz: Počas živého vysielania vraj odhalila svoju vagínu

Chelsea stretla Kevin Scotta (35) v auguste 2014, keď pracovala v krčme. Presťahovali sa do bytu v Scunthorpe, v grófstve Lincolnshire, vo februári minulého roka a spočiatku ich vzťah vyzeral ako úplná romanca. Partner sa správal očarujúco a dievčina si myslela, že si ho jedného dňa vezme. Napriek tomu, že bol medzi nimi veľký vekový rozdiel, nerobilo to žiadny problém jej, ani jej rodine.

Jej sen však netrval dlho, po čase začal byť Kevin násilný. Keď chcela ís s priateľmi von, rozbíjal veci a hádzal po nej napríklad telefón či diaľkový ovládač z televízora. Niekedy na ňu dokonca fyzicky zaútočil. Kedykoľvek jej vyhŕkli slzy, kričal po nej, že má prestať, lebo inak jej dá skutočne dôvod na to, aby jej bolo do plaču. Chelsea nátlak nevydržala a vrátila sa späť k rodičom. Zatiaľ čo otec (47) bol nahnevaný, matka Jacqueline (47) bránila Kevina slovami, že to určite tak nemyslel, len ju veľmi ľúbi. Dokonca sa ponúkla, že mu prehovorí do duše.

Napokon Kevin zahrnul dievčinu kvetinami a sľubmi, takže mu dala druhú šancu a vrátila sa k nemu. Vtedy však objavila na internete správy, z ktorých sa asi tak ľahko nespamätá. Jej matka v nich písala Kevinovi, aký bol dobrý v posteli. "Bola som hysterická. Išla som za mamou a kričala. Ty si pretiahla môjho priateľa! Ona to poprela a podarilo sa jej presvedčiť aj môjho ocka, že sa mýlim. Zamkla som sa v kúpeľni s fľašou práškov, ale našťastie môj priateľ prišiel a dostal ma odtiaľ," prezradila pre portál metro.co.uk Chelsea.

Cestujúci len oči vyvaľovali: VIDEO Dvojica sexovala pred ľuďmi na lavičke v metre

Tá sa nechala ešte raz presvedčiť, aby sa ku Kevinovi vrátila, ale keď ho tesne pred Vianocami pristihla v posteli s inou ženou, bola to posledná kvapka. O pár dní za ním prišla do krčmy, aby mu vrátila kľúče od bytu, ktoré po nej hodil späť a trafil ju nimi do oka, navyše ju fyzicky napadol.

Teraz má Chelsea nový vzťah, ale bolesť zo zrady matky a zármutok, ktorý to spôsobilo jej otcovi, stále trvá. "Prosila som ocka, aby mamu opustil, ale boli spolu 27 rokov. Myslím, že má strach žiť bez nej," vysvetlila.

Kevin sa snaží celý incident bagatelizovať a tvrdí, že s jej matkou nikdy nemal sex a dokonca ju ani nevpustil do svojho bytu. Súd ho uznal vinným z napadnutia, za čo ho čaká 140 hodín verejnoprospešných prác, zaplatenie súdnych nákladov vo výške 660 libier (cca 845 eur) a musí dať Chelsea kompenzáciu vo výške 100 libier (cca 130 eur).

Jacqueline sa priznala, že s Kevinom spala trikrát. Ale údajne to nebol žiadny vzťah, len chvíľková záležitosť, pretože s manželom už sex nemali. To, čo sa stalo, veľmi ľutuje.

Viac o téme: MatkaSexChelsea Hopperová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu