Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najtrápnejšie sexuálne zážitky tehotných žien: Kýchla som tak silno, až som sa pocikala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto

WASHINGTON - Tehotenstvo so sebou prináša partnerské radosti, ale aj starosti. Najmä, ak ide o intímne chvíle medzi partnermi. Prečítajte si, na aké najtrápnejšie sexuálne zážitky z obdobia tehotenstva si spomínajú ženy.

Niektoré strácajú kontrolu nad svojimi telesnými tekutinami, iné zakusujú nevoľnosť či svalové kŕče. Počas tehotenstva ženy prežívajú množstvo nepríjemných fyzických pocitov, ktoré môžu ovplyvniť ich sexuálny život. Spálňa sa vtedy mení na experimentálne laboratórium s neistým výsledkom. Odvážne ženy sa magazínu Cosmopolitan zdôverili so svojimi najtrápnejšími spálňovými tajomstvami z čias, keď boli tehotné.

Tehuľka z Prahy umrela počas sexu: Ženu (†46) a jej dieťa zabil orgazmus!

„Bola som asi vo štvrtom mesiaci tehotenstva, keď sme sa zabávali s niektorými novými lubrikantmi a používali ich ako masážny olej. Masírovala som ho úplne všade, a potom som ho chcela orálne uspokojiť. Zabudla som však, že ten olej nebol jedlý a okamžite som sa povracala. Samozrejme, naňho,“ priznala sa 31-ročná Lindsey.

Pre 27-ročnú Caroline bol jedinou pohodlnou polohou sexuálny štýl „odzadu“. Keď však boli obaja partneri v najlepšom, z Caroline vyšiel oblak neželaného plynu. Obom partnerom trvalo minimálne minútu, kým sa z trápnej situácie spamätali.

Podobne nepríjemná situácia sa stala aj 36-ročnej Laurie, ktorá potrebovala ísť na toaletu počas sexuálneho vystrájania. Povedala si však, že počká, až s manželom skončia. Vzápätí si však musela kýchnuť a čo sa nestalo! Kýchla si tak silno, až sa z toho pocikala!

Počas laškovania zaspala

Tridsaťročná Kara, ktorá sa nehanbí priznať, že má rada análny sex, sa teraz musela červenať. Počas tehotenstva nešlo všetko tak, ako obyčajne a partneri museli vyskúšať iný spôsob. Dieťa sa však rozhodlo, že manželský sex prekazí a Kara v sebe ucítila prudké kŕče. Boli také intenzívne, že Kara nebola schopná pohybu a v nepohodlnej polohe uviazla až 20 minút.

K bizarným zážitkom pridala ten svoj aj Dori (26) – nechtiac totiž počas sexuálneho laškovania s partnerom zaspala. Milostné eskapády svojím zážitkom dorazila 34-ročná Tracy, ktorá práve bola na víkendovej návšteve svokrovcov, keď si s manželom chceli urobiť v kúpeľni chvíľu len pre seba. „Som veľká žena. A ešte väčšia, keď som tehotná – a môj zadok doslova uviazol v umývadle!“

Najtrápnejšie sexuálne zážitky tehotných
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: SexTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu