Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pre niekoho sen, pre iného tragédia: Daniel už 22 rokov konzumuje niečo, čo mu ničí vzťahy

Daniel Pennock Zobraziť galériu (2)
Daniel Pennock (Zdroj: Profimedia)

WAKEFIELD - Dvadsaťšesťročný Daniel Pennock má veľmi netradičné stravovacie návyky. Posledných 22 rokov konzumuje každý deň klobásy a hranolky. Myslíte si, že mu chutia? Omyl!

Dôvodom Danielovho bizarného jedálnička je v skutočnosti selektívna porucha príjmu potravy, ktorá výrazne obmedzuje jeho stravovacie možnosti. Problém nastane zakaždým, keď mladík na jazyku ucíti niečo iné ako klobásu, hranolky, chlieb, jablká a banány.

Takmer všetci ich milujú, no môžu nás zabiť: Z klobások môžete dostať záchvat!

Špeciálna diéta nie je pre Daniela ani náhodou dôvodom na radosť. Klobásu si dáva na obed aj na večeru, pretože iné jedlo jeho organizmus odmieta. Porucha sa u Daniela prejavila už v útlom veku a dodnes mu robí problémy. Nielenže ho tento zvyk núti siahnuť hlbšie do peňaženky, ale pričinil sa aj o rozpad jeho vzťahov. Bývalé priateľky totiž hnevalo, že s nimi Daniel nechcel vonku jesť.

Najväčším želaním mladého Angličana je viesť „normálny život“ a stať sa osobným trénerom. Bohužiaľ, s jeho poruchou je to veľmi ťažké. Napriek tomu má stále nádej. V Londýne podľa portálu Metro našiel odborníka, ktorý tvrdí, že by Daniela mohol dokázať vyliečiť. Jedinou prekážkou je privysoká cena, ktorú londýnsky expert pacientom účtuje.

Pre niekoho sen, pre
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: KlobásyDaniel Pennock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu