Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Letušky sa zdôverili so svojimi zážitkami z práce: Čo všetko si dovolia ľudia v lietadle!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Práca letušky môže byť zaujímavejšia, ako si myslíte. Z času na čas sa totiž na palube lietadla objaví cestujúci, ktorý sa tam cíti ako doma. Prečítajte si, na aké najšokujúcejšie či najbizarnejšie zážitky si spomenuli letušky.

Okrem cestujúcich so žalúdočnou nevoľnosťou musia byť letušky pripravené aj na iné nepríjemnosti. Na sociálnej sieti Reddit sa mnohé z nich anonymne posťažovali, aké najstrašnejšie skúsenosti počas svojej kariéry zažili. Niektoré z nich boli zábavné, iné priam obscénne.

Saudský miliardár vedie opulentný život: FOTO zlatých áut, luxusu a geparda na sedadle!

Jedna z letušiek si spomenula na incident, pri ktorom onemela od úžasu a nepochopenia. V ten deň postupovala ako vždy: pristavila sa pri každom z cestujúcich a spýtala sa istého pasažiera, čo by chcel na pitie. On len varovne zdvihol prst, vyvracal sa do plastového vrecka, a potom letušku požiadal o zázvorové pivo.

Kufor plný červov

Iná z letušiek bola absolútne zdesená, keď našla cestujúceho v lietadle onanovať, uvádza Dailymail.co.uk. Ďalšou nepríjemnosťou, ktorá môže napríklad spôsobiť meškanie letu, je súboj cestujúcich na palube alebo aj nepovolené omamné či halucinogénne látky. Istá z letušiek si spomenula na cestujúceho, ktorý odišiel na toaletu, fajčil tam tajne PCP. Pod vplyvom drogy vyšiel nahý, a potom začal robiť šialené scény.

Mnohé zo zážitkov boli staré aj niekoľko rokov. Napríklad ten, keď v zadnej časti lietadla začali na cestujúcich v jednom rade pršať červy. Po vyšetrovaní incidentu sa podarilo zistiť, že červy mal v batožine pribalené cestujúci z Afriky, ktorý cez Európu letel do USA. V novinách mal zabalené mŕtve ryby plnené červami. Kým lietadlo nepristálo, jeho kufor musel byť „izolovaný“ na toalete.

Letušky sa zdôverili so
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

 

 

Viac o téme: LetuškyTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu