Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lovci UFO tvrdia, našli sme na Mesiaci monštrum: VIDEO V tieni sa ukrýva obrí hmyzí tvor

Môže to byť čokoľvek. Zobraziť galériu (2)
Môže to byť čokoľvek. (Zdroj: NASA, Mark Sawalha)

LONDÝN - Lovci UFO tvrdia, že našli dôkaz o existencii obrovského hmyzu, prezývaného "Bugzilla", číhajúceho na Mesiaci. Jeden z užívateľov YouTube, ktorý je údajne biológ, si mal všimnúť na snímke z roku 1969 zvláštneho tvora obývať tienistý kráter na mesačnom povrchu.

Vedci objavili najvhodnejšie miesto: Na Mesiaci by sme mohli bývať už o desať rokov!

Úžasný "objav" vyšiel najavo po tom, čo sa lovci UFO zamerali na historické snímky NASA zhotovené pri pristátí na Mesiaci a pátrali po dôkazoch o mimozemskom živote. Jeden z nich vraj potom narazil na zábere z misie Apolla z roku 1969 na monštrum. Hoci pre väčšinu pozorovateľov ide iba o skupinku tieňov, niektorí konšpirační teoretici v nej naozaj vidia mimozemšťana podobného hmyzu.

Lovci UFO tvrdia, našli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: NASA, Mark Sawalha)

Mark Sawalha, ktorý tvrdí, že má titul z biológie, vo videu povedal: "Trvalo niekoľko minút než som rozpoznal črty tvora v tej tme." Podľa neho má monštrum dlhú tvár s chápadlami alebo pazúrmi visiacimi z oboch strán krku a dlhé hadovité telo.

Lovci UFO tvrdia, našli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: NASA, Mark Sawalha)

Nie je celkom jasné, prečo by astronauti Apollo 11 neohlásili takýto úžasný zjav svojim nadriadeným v Houstone, alebo ho len nevideli, ironizuje portál express.co.uk. Možno však vláda o ňom celý čas vedela, ale ako tvrdia konšpirátori, snaží sa udržať prítomnosť cudzieho života pod pokrievkou.

Viac o téme: HmyzMesiacMark SawalhaBugzilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu