Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kňažky lásky odhalili úplne všetko: Najbizarnejšie a najúchylnejšie požiadavky klientov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Prostitútky odhodili všetky zábrany a boli veľmi úprimné. Na sociálnej sieti zverejnili svoje príbehy plné najbizarnejších požiadaviek klientov. Verejnosti dovolili nahliadnuť do najtajnejších ľudských túžob.

Prostitútky sa na Reddite rozrozprávali o výstredných požiadavkách svojich klientov, keď reagovali na otázku: „Akú najčudnejšiu vec od vás klient požadoval?“ Obyčajná otázka dostala takmer 8 500 odpovedí!

Znásilnenie, otroctvo, ako na bežiacom páse: Mladá prostitútka (17) odkryla tajomstvo sexbiznisu

Jitzgrrl sa priznala, že práve včera mala zákazníka, ktorý jej vyzul topánky, položil ju na stôl, vybral svoje pripravené zubné „náčinie“ a začal jej robiť „zubné vyšetrenie nohy“ vrátane dentálnej hygieny. Úlohou prostitútky bolo tváriť sa, že ide o ozajstné zubné vyšetrenie. Zaujímavé bolo, že zákazník si celý ten čas nedal dolu nohavice a nevytiahol penis.

Kňažky lásky odhalili úplne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Iná žena sa zdôverila, že mala zákazníka, ktorý si objednal viac radodajok naraz a požiadal ich, aby predstierali, že sú mŕtve. Potom ich šibal bičom a štípal im bradavky. Aby dostali svoje peniaze, nesmeli sa pohnúť či robiť žiadne grimasy.

„Mala som raz veľmi svalnatého zákazníka, ktorý po mne, po sprche, keď bol čistý, požadoval, aby som do jeho svalov vnorila svoje zuby a jemne ho hrýzla,“ priznala sa pobavená prostitútka. Ďalšieho zo zákazníkov vzrušoval pohľad na ženu páliacu peniaze. Dokonca si zaplatil aj kameramana, aby mu túto šou nakrútil.

Čítaj mi Ulysses

Fetiše zrejme nepoznajú hranice. Jedna zo žien si spomenula na klienta, ktorý ju požiadal, aby sa postavila do kúta tvárou k stene, nemala na sebe nič okrem vojenských topánok a čítala z Joyceovho románu Ulysses. Ďalšia nikdy nezabudne na klienta, ktorý chcel, aby ho obarovala vo vani až do omdletia a potom oživovala. Túžil, aby to robila niekoľko hodín, preto ho radšej odmietla.

Tajné sexuálne životy najväčších tyranov histórie: Intímnosti, o ktorých sa nik nemal dozvedieť

Mnohí z klientov sú nevyspytateľní hráči – napríklad ten, ktorý po prostitútke chcel, aby sa s ním hrala na prestrelku. Medzi tých najpodivnejších zákazníkov zaiste patril aj ten, ktorý chcel, aby mu kňažka lásky pripravila týždenný zoznam položiek na nákup v potravinách a súpis „domácich úloh“ okolo domu.

Zúfalo mi plakala v náručí

Svoje priznania však zverejnili aj muži. Jeden z nich sa zdôveril, že mal zákazníčku, ktorá po ňom chcela iba objatia a zúfalo mu plakala na pleci. Zavolala ho, pretože jej chýbala intimita s manželom. Podľa Daily Mail ju teda držal celých 45 minút, za ktoré mu zaplatila, v náručí.

Kňažky lásky odhalili úplne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: ProstitútkaEskortúchylkaZvrátená túžba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu