Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadný objekt odhalený na Google Earth: VIDEO Havaroval uprostred hôr lietajúci tanier?

Čo to je? Zobraziť galériu (2)
Čo to je? (Zdroj: google earth)

ARIZONA - Zaujímavá fotografia ukazuje veľký kruhový objekt, ktorý sa nachádza uprostred ničoho a o ktorom sa mnohí domnievajú, že je známkou mimozemského života na Zemi. Podľa nich kamery Google Earth zachytili havarovaný lietajúci tanier v pohorí Arizony. Skeptici však na to majú svoj názor.

FOTO Zabudnite na Oblasť 51: Američania majú nové miesto na utajené vojenské skúšky!

Na zväčšenej snímke je podľa portálu mirror.co.uk vidno veľký čierny objekt kruhovitého tvaru, ktorý je umiestnený v opustenej krajine. Pri tejto "lodi", o ktorej sa predpokladá, že sa nachádza uprostred hôr v blízkosti Nového Mexika, parkuje biele vozidlo, ktoré by mohlo patriť ochranke.

Tyler zo Secure Team, ktorý nahral video so snímkou na YouTube, tiež tvrdí, že UFO pristálo v bezletovej zóne. "Ako som povedal, môže to byť miesto havárie, alebo by to mohlo byť testovacie miesto," uviedol Tyler, ktorého však zaujíma aj to, prečo práve tu panuje také prísne armádne opatrenie.

Záhadný objekt odhalený na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google earth)

Nie každý je však presvedčený o tom, že zábery poskytujú pohľad na vesmírnu senzáciu. "Podarilo sa mi to nájsť na Google Earth a pri bližšom pohľade sú v okolí staré rozpadávajú sa stavby. To, čo vyzerá ako solárny panel, by podľa mňa mohla byť nádrž na vodu. Je to priamo v srdci Swaggart Spring. A to nie je bezletová zóna," vysvetlil jeden z internetových užívateľov.

Viac o téme: UFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu