Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ak idete jesť, nejedzte, ak ste už jedli, toto VIDEO nepozerajte: Len pre silné žalúdky

Adepti na hlavnú cenu
Adepti na hlavnú cenu (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Ak sa práve chystáte jesť, nerobte tak. A ak ste už jedli, pre vaše vlastné dobro radšej nepokračujte v čítaní, pretože z nasledujúceho videa by sa vám mohlo urobiť poriadne nevoľno. Zachytáva účastníkov súťaže o najnechutnejší dermatologický zákrok.

Ľudia majú zvláštnu úchylku čo sa vytláčania vyrážok týka. Internet je plný videí, na ktorých si kadekto vytláča kadečo vrátane pupienkov, cyst či dokonca vrastených vlasov. 

Asi najznámejšou v tejto oblasti je dermatologička Sandra Leeová, ktorá má na serveri Youtube vlastný kanál. Pod prezývkou "Dr. Pimple Popper" uverejňuje videá svojich zákrokov. Nedávno bola hosťom programu "Lekári", ktorý vysiela televízia CBS, kde vyhlásila víťazov súťaže o najhoršie, resp. najnechutnejšie procedúry v oblasti dermatológie. 

Moderátori vyzvali divákov, aby spomedzi troch možností vybrali jednu, ktorá vyhrá. Boli nimi odstraňovanie lipómu (tukový nezhubný nádor) na ramene ženy, cysty na hlave a vytláčanie cysty na stehne. Výherkyňou sa stala cysta veľkosti tenisovej loptičky, ktorú v sebe mala posledná súťažiaca - dvadsaťštyriročná Kristi. Ako cenu obdržala darčekovú poukážku v hodnote 500 dolárov. 

VIDEO nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Viac o téme: CystaVyrážkaPupienokVytláčanie vyrážky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu