Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Dvojica si užívala tajný sex na kopci: Netušila jednu zásadnú vec, už nikde nie ste sami!

Ah jaj!
Ah jaj! (Zdroj: YouTube)

TANGARA - Párik sa pravdepodobne rozhodol, že využije pekné počasie a opustené miesto na istom kopci v južnej Brazílii a dá priechod svojim hormónom a telesným potrebám. Možno sa domnieval, že široko-ďaleko nie je ľudskej nohy, ale zabudol na istú maličkosť, ktorá sa mu stala osudnou.

Stará mama (56) prežíva najlepšie sexuálne roky svojho života: Vďaka zajačikom z internetu

Nadšenci paraglajdingu na kopci s názvom Morro do Agudo nainštalovali webovú kameru, aby svoj obľúbený šport mohli sledovať aj z pohodlia obývačky. Po tom, čo sa však na nej objavila sexujúca dvojica, polícia dostala viacero telefonátov, že sa tu odohrávajú milostné neprístojnosti. Záznam bol natočený minulý štvrtok okolo 11. hodiny predpoludním a časť z neho zverejnený na YouTube.

"Začal som prijímať hovory a textové správy na svoj mobilný telefón, ktoré hovorili o sexujúcom páre, tak som tam poslal policajné auto, aby vec preverili. Dvaja policajti, ktorí na miesto prišli, našli pár úplne nahý milovať sa na bielej plachte. Požiadali ho, aby prestal a oni tak urobili bez jediného slova. Boli požiadaní, aby sa obliekli, skôr než ich vezmú na stanicu," uviedol tamojší policajný šéf Cesar Luiz Danuns.

Miestny paraglajdista, ktorý si neželal byť menovaný, povedal pre médiá, že kamera bola inštalovaná pred nejakým časom a pár nemal tušenie, že tam bola, hoci ich varoval pred príchodom polície, no oni ho v zápale vášne ignorovali. Užívatelia na sociálnych sieťach dvojicu obhajovali. Podľa nich neurobila nič zlé, iba si vybrala nevhodné miesto.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu