Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Turistické letovisko chystá bizarný zákaz: Slovenky, na toto si dajte pozor, pokuta 500 eur!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

SALERNO – Známe pobrežné letovisko v južnom Taliansku chce bojovať proti prostitúcii pomocou nového zákazu. Obsah pripravovaného zákona mužov nepoteší a niektoré dámy z neho takisto nebudú nadšené.

Z ulíc starobylého Salerna sa zrejme už čoskoro vytratia sošné dlhonohé dámy na vysokých opätkoch a hriešne v krátkych sukniach, aj keby letné teploty porážali rekordy. Talianske mesto sa rozhodlo bojovať s prostitúciou po svojom a plánuje pokutovať tie manekýny, ktoré budú až príliš vystavovať na obdiv svoje pekné dlhé nohy.

Nové varovanie pred teroristickými útokmi: POZOR, terčom možno aj obľúbené letoviská Slovákov!

Nový zákon má zakazovať nosenie topánok na vysokých opätkoch a príliš krátke sukne. V opačnom prípade koketujúce dámy riskujú pokutu vo výške 500 eur. Zákon súvisí s rozmáhajúcou sa prostitúciou v uliciach mesta a polícia dostala jasný pokyn, aby ženám narúšajúcim morálku udelila mastnú pokutu. Ako informuje dovolenkárov The Sun, hovorca Salerna sa nechal počuť, že každoročný príliv zahraničných návštevníkov je vysoký, a preto je dôležité konať v mene ochrany dobrého mena mesta.

Turistické letovisko chystá bizarný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: ZákazZákonLetoviskoSalerno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu