Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dvojičky zdieľajú každý detail svojho života, aj sex: Toto je pikantné tajomstvo z ich postele!

Anna a Lucy DeCinque Zobraziť galériu (3)
Anna a Lucy DeCinque (Zdroj: ITV, FB/AnnaLucy Decinque)

LONDÝN - Identické dvojčatá Anna a Lucy DeCinque ukázali, že sa dokážu naozaj sestersky podeliť o čokoľvek, vrátane priateľa. V televízii ITV sa v pondelok ráno otvorene priznali, že s ním majú intímny vzťah obe. "Máme chuť v rovnakom čase. Je to šťastlivec. Potrebuje dvojnásobok energie, ale dostane dvojnásobnú lásku a dvojnásobnú pozornosť," uviedli pred prekvapenými moderátormi relácie aj divákmi.

Nový sexuálny trend: Ženy v snahe o orgazmus platia 190 eur cudzincom za trenie vagíny

Hoci majú dvojičky problémy s odsudzovaním ľuďmi vo svojom okolí, ktoré im veľmi nepraje, nerobia si z toho ťažkú hlavu. "Môžu mať svoje názory, ale toto je spôsob, akým chceme žiť naše životy," tvrdili. "Nikomu neubližujeme a robí nás to šťastnými. Sme neustále spolu, každú minútu nášho života, takže je oveľa jednoduchšie zdieľať spolu aj priateľa," vysvetlili sestry, ktoré sa dokonca nechali počuť, že aj deti chcú mať v rovnakom čase, aby ich telá zostali rovnaké.

Dvojičky zdieľajú každý detail
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV, FB/AnnaLucy Decinque)

Obe dievčatá sú vo vzťahu s mechanikom Benom Byrneom, ktorý tiež pochádza z dvojičiek, ale nie identických. Ich rodičovské predstavy však zatiaľ zostávajú iba v rovine plánov a aktívne sa o plodenie detičiek nesnažia. "Máme rady deti a deti nás, ale teraz nie je vhodná doba," uviedli Anne a Lucy, ktoré sa preslávili aj v japonskej šou o najidentickejších dvojčatách, kedy ich tváre nedokázala rozoznať ani vyspelá technológia.

Dvojičky zdieľajú každý detail
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV, FB/AnnaLucy Decinque)

Podľa portálu mirror.co.uk si však dievčiny, ktoré sa narodili iba minútu po sebe, aj chirurgicky pomohli. Do kozmetických úprav už údajne vrazili v prepočte takmer 170-tisíc eur.

Viac o téme: Anna a Lucy DeCinque
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu