Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svastika, koncentračný tábor či mimozemšťania: Toto je letisko s najviac konšpiračnými teóriami

Od otvorenia letiska ubehlo už 20 rokov. Zobraziť galériu (2)
Od otvorenia letiska ubehlo už 20 rokov. (Zdroj: profimedia.sk)

DENVER - Americké letisko s pôdorysom v tvare hákového kríža a hororovými nástennými maľbami bolo označené za jedno z najstrašidelnejších miest na našej planéte. Od otvorenia medzinárodného letiska v Denveri síce už ubehlo vyše 20 rokov, ale počet konšpiračných teórií o ňom sa odvtedy vôbec neznížil, práveže časom ešte stále narastá.

TOP zoznam najhorších letísk sveta: Tieto miesta sú nočnou morou pilotov aj personálu!

Už 20 rokov sa piloti aj cestujúci pýtajú, prečo je letisko navrhnuté práve v tvare hákového kríža. Niektorí vyhlasujú, že je to určite znamenie tajného pravicového sprisahania, ale to nie je ani zďaleka jediný problém tohto miesta. Konšpirační teoretici čoskoro upriamili svoju pozornosť aj na bizarné umenie, ktorým je exteriér a interiér letiska doslova posiaty.

Svastika, koncentračný tábor či
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google maps)

Nachádza sa tu sýto modrá socha mustanga od mexického umelca Luisa Jiméneza, ktorá ho zabila v roku 2006 po tom, čo na neho spadla jej časť a preťala mu tepnu v nohe. Zo stien boli napokon odstránené bizarné maľby Lea Tangumu, z ktorej jedna dokonca zobrazovala muža pripomínajúceho nacistu v plynovej maske nesúceho obrovský meč a pušku. Práve tie mali podľa konšpirátorov narážať na "nový svetový poriadok".

Iní zase poukazujú na slobodomurárske symboly roztrúsené po celom letisku, vrátane veľkého kameňa umiestneného vo "veľkej sále". Takže, čo je pravý účel medzinárodného letiska v Denveri, ak nie odlety a prílety pasažierov? Niektorí teoretici tvrdia, že je to obrovská vojenská základňa, alebo dokonca koncentračný tábor, ktorý len čaká na to, aby mohol poslúžiť ako miesto na zotročovanie amerického ľudu.

Existujú aj nejasné odkazy na rozsiahle podzemné zariadenie, ktoré môže ale aj nemusí byť napojené na iné podzemné vojenské bunkre po celej krajine. Na internetovej stránke VigilanteCitizen.com sa uvádza, že táto gigantická stavba sa nakoniec stane niečím oveľa viac, ako len komerčným letiskom.

Kvôli jeho obrovským kapacitám môže ísť o celé podzemné mesto, ktoré buduje vláda alebo nejaká tieňová medzinárodná vláda, prípadne mimozemšťania, či dokonca slobodomurári. Závisí to od uhla pohľadu...

Viac o téme: LetiskoDenver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu