Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lolitka (23) si nevie vynachváliť sex so svojím milencom (62): Jeho vek je pre posteľ úžasný!

Joe a Angela
Joe a Angela (Zdroj: YouTube)

FLORIDA - Mladá herečka sa počas natáčania filmu zamilovala do svojho kolegu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nemala vtedy 21 rokov a on o 39 viac. Dvojica je však príkladom toho, že aj takýto vekový rozdiel je vo vzťahu udržateľný. Navyše si Angela Di Pasquo (23) nevie vynachváliť ich sexuálny život.

Manželka (27) prezradila, aký je sex so 60-ročným: Hriešny opis toho, čo robia v posteli

Dvojica sa spoznala počas filmovania v roku 2013. Angela hrala obeť vraždy a Joe Leon (62) agenta FBI. Iskrivé pohľady na pľaci napokon vyústili do večere a potom zašli do jeho bytu na Floride, kde obidvaja žijú. Tam jej hral tri hodiny na gitare a rozprávali sa. Napokon spolu strávili aj víkend a všetko išlo tak dobre, že začali uvažovať aj nad spoločnou budúcnosťou.

Hoci je Joe starší od jej otca o štyri roky, nemá Angela problém s ním viesť plnohodnotný sexuálny život a milovanie s ním si nevie vynachváliť. Aj po dvoch rokoch sú stále zamilovaní a rozhodli sa radiť podobným párom, ako sú oni, aby tiež dosiahli naplnený a úspešný vzťah.

Angele sa vždy páčili starší muži, ale Joe je predsa len už úplne iná veková generácia. Má dokonca syna, ktorý je od jeho vyvolenej starší o tri roky. Napriek tomu sa rodiny znášajú a aj Angelini rodičia si na Joa zvykli.

S okolím je to už trochu horšie, keďže ľudia na ulici, či v obchode si pravidelne myslia, že Angela je Joeova dcéra. Dvojica zatiaľ netuší, či sa niekedy vezme a bude mať dieťa, ale aj napriek tomu si zriadila kanál na Youtube, kde ponúka milostné rady, vrátane takých, ako sa vysporiadať s exmanželkami, deťmi či samotným manželstvom.

"Milujeme sa navzájom, vek je len číslo," hovorí Joe a dodáva, že chce tiež pomáhať ľuďom, ktorí sú na tom podobne ako oni.

Viac o téme: SexMilenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu