Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horor študentky (22) počas sexu so spolužiakom: Nemohla som ho v sebe nájsť, katastrofa

Alexia by si mala dávať väčší pozor Zobraziť galériu (2)
Alexia by si mala dávať väčší pozor (Zdroj: Facebook)

BOSTON - Mladá žena z amerického Bostonu prehovorila o nehode, ktorá sa jej stala počas pohlavného styku s istým mladíkom. Mohla si za to ale sama. Vášeň bola totiž silnejšia ako rozum, a tak sa stalo, že skončila na pohotovosti.

Noc plná vášne neprebiehala úplne podľa predstáv dvadsaťdvaročnej študentky Alexie LaFatovej. Portál Elite Daily uverejnil jej pikantnú spoveď o tom, ako dopadol jej nedávny sexuálny zážitok. Dievčine sa už dlhší čas páčil jeden spolužiak a keď sa naskytla príležitosť, že by niečo mohli spolu mať, nechcela ju kvôli menštruácii premeškať. A tak sa s ním vyspala, aj s tampónom vo vnútri. 

Smrť po sexe s uhorkou: Oliver (46) sa vrátil do spálne k milenke, čakal na neho hrozný pohľad

Nasledujúce ráno ale stuhla od hrôzy, pretože ho v sebe nemohla nájsť. Vyplašená Alexia zavolala svojej kamarátke Chantal, či jej náhodou nevie v tejto ošemetnej situácii poradiť. Nevedela. "V minulosti sa mi už viackrát stalo, že som si zabudla vybrať tampón. Dokonca som s ním už párkrát mala aj sex. Ale toto som teda ešte nezažila," hovorí LaFatová. 

Horor študentky (22) počas
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Po dlhšom snažení ale predsa len zistila, že tampón je stále v nej. Keďže sa jej ale nepodarilo vytiahnuť, bola nútená ísť do nemocnice. Alexia spomína na to, ako trápne sa cítila, keď musela lekárke vysvetľovať, čo sa vlastne stalo. "Začala som tárať niečo o tom, že som si zaviedla tampón niekedy o deviatej večer. A potom som sa dala dokopy s jedným chlapíkom a on bol pri styku dosť dôrazný, takže mi ho asi posunul vyššie, niekam hlboko do pošvy." Zákrok dopadol dobre, ale nabudúce by mala byť dievčina rozhodne opatrnejšia. 

Viac o téme: SexúrazTampón
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu