Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Stará mama (56) prežíva najlepšie sexuálne roky svojho života: Vďaka zajačikom z internetu

Gaynor Evansová Zobraziť galériu (2)
Gaynor Evansová (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Anglická babička Gaynor Evansová tvrdí, že za ostatných päť rokov randila s viac ako 100 mladými chlapcami a kvôli nim si môže svoj sexuálny život len a len pochvaľovať. Vďaka stretávaniu sa so zajačikmi sa cíti byť sexi, sebavedomá a nabitá energiou.

Seniorka (70) zbalila o 25 rokov mladšieho zajačika (45): Nemal by si trt*ať babičku!

Po dvoch nevydarených manželstvách sa Gaynor zamerala na mladé mäsko vo veku 25-35 rokov, ktoré vyhľadáva na internete. Za svoje správanie sa nehanbí a nijako ho ani neospravedlňuje. "Nechcem starnúť dôstojne, robí mi trochu radosť byť nehanebná," uviedla Evansová pre britský denník The Sun a dodala, že mladší muži majú výdrž, náboj aj nadšenie. K starším ženám ich priťahuje to, že vedia, čo chcú a nesnažia si ich k sebe pripútať.

"Vieme, čo urobíme a ako to urobíme. Nenútime ich do stretnutí, neuháňame po telefóne alebo nehovoríme, "čo robíš cez víkend, kam ma vezmeš?"," vysvetlila Angličanka, ktorá sa so svojím prvým manželom zoznámila ešte ako tínedžerka a vydala sa v 18-tke. Po troch deťoch sa jej manželstvo rozpadlo a ona sa takmer okamžite znovu zamilovala a vydala za muža mladšieho o 18 rokov. Vydržali spolu takmer 20 rokov a vychovávali spolu syna. Nanešťastie aj tento vzťah skončil rozvodom, a tak sa Gaynor rozhodla svoj milostný život prehodnotiť.

Stará mama (56) prežíva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V prvých dňoch po tom, čo zostala sama, sa odtrhla z reťaze. Vyskúšala sex na jednu noc, čo nikdy predtým neurobila a v nastúpenom trende pokračuje aj naďalej. Baviť sa von chodieva aj so svojimi dcérami, aj keď najstaršia Laura (37) nie vždy schvaľuje správanie sa svojej matky. Bola by radšej, keby si našla muža v jej veku a usadila sa.

Evansová dokonca píše aj blog o svojich zážitkoch so zajačikmi, ale pripúšťa, že v budúcnosti sa tohto štýlu asi vzdá, aj keď zatiaľ na to ešte nie je pripravená. "Nestojí za to robiť si starosti, čo si o vás ľudia myslia. Musíte robiť to, čo vám robí radosť a mladí chlapci ma robia veľmi šťastnou," dodala.

Viac o téme: Gaynor Evansová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu