Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Je pri Guantáname obrovská podmorská základňa UFO? Mariňák prehovoril o čudných udalostiach!

Základňa Guantánamo Zobraziť galériu (2)
Základňa Guantánamo

WASHINGTON - Bývalý americký vojak tvrdí, že počas svojej služby na Gautáname na Kube pozoroval množstvo mimozemských lodí, ktoré vzlietali a odlietali z veľkej podmorskej základne nachádzajúcej sa v blízkosti zálivu. O bizarných udalostiach podal svedectvo pre organizáciu Mutual UFO Network, ktorá sa zaoberá vyšetrovaním prípadov UFO.

Bývalý policajt vyzradil svoje 27-ročné tajomstvo: Videl som niečo, čo som nemal

Bývalý námorník v rozhovore odhalil, čo sa prihodilo jemu a jeho kamarátom v rokoch 1968 až 1969, hoci dátumy sú len výstrelom do tmy, keďže po takom dlhom čase, si ich už presne nepamätá. Podľa neho sa v Guantáname odohralo množstvo pozorovaní, o ktorých však bolo zakázané diskutovať na verejnosti. "Všetci z námornej pechoty sme boli ohromení množstvom UFO aktivity nad a okolo tejto základne," povedal svedok s tým, že prakticky každý večer im prelietali nad hlavami vo výške menšej ako 100 metrov.

Bývalý vojak, ktorý chcel zostať v anonymite, si raz počas služby na stráži všimol marťanskú loď, ktorá mohla mať 15 x 30 metrov, ale vôbec sa nepodobala na honosný lietajúci tanier zo sci-fi filmov. Podobné UFO zvykli vzlietať a pristávať večer čo večer z a do vody, takže to vyzeralo, ako keby tam mali hlavnú podmorskú základňu.

Väznica Guantanamo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Najvzrušujúcejšiu udalosť zažil, keď strážil hlavnú bránu a približne o siedmej hodine večer sa vyšiel pozrieť von. Keď sa zadíval cez plot na prázdnu strážnicu na druhej strane, zbadal veľký biely mrak s modrým blikajúcim svetlom uprostred, ktorý sa blížil smerom k zemi. V tom čase už bola tma. Napokon ticho preťal výkrik seržanta z rozhľadne, ktorý prikazoval, aby všetci vypratali priestor. Vtedy sa mariňák spolu s kamarátom presunuli na bezpečné miesto ku kasárňam, odkiaľ mohli všetko pozorovať.

Videli, ako spravodajskí dôstojníci prišli s niečím, čo vyzeralo ako filmový štáb, ktorý zaznamenal cudzí prostriedok, vznášajúci sa nad základňou tri hodiny, kým nezmizol smerom na západ. "UFO prešlo asi pol kilometra, na chvíľu sa zastavilo a potom ako guľka vystrelilo priamo nahor, kým nezmizlo," spomína mariňák, ktorý by sa rád vrátil na Kubu preto, aby zistil, či sa tam UFO objavujú aj naďalej.

Viac o téme: MimozemšťaniaUFOGauntánamo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu