Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Astrológ tvrdí: Zajtrajšie zatmenie Slnka spôsobí katastrofu v Európe, zomrie významný človek

Zatmenie Slnka Zobraziť galériu (3)
Zatmenie Slnka (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Brit Peter Stockinger svoju teóriu založil na astrológii a 400 rokov starom texte, ktorý hovorí, že stredajšie zatmenie Slnka, by mohlo byť predzvesťou smrti významného človeka. Údajne nedávno "predpovedal" aj teroristické útoky v Paríži a teraz sa domnieva, že v dôsledku vesmírneho úkazu a postavenia hviezd by mohlo dôjsť k prírodnej katastrofe v Európe.

Samozvaný prorok desí svet: Najprv príde vojna, potom pád asteroidu a nakoniec Kristova spása

Stockinger si myslí, že rovnako ako kataklizma spôsobená počasím, je reálny aj atentát na prominentnú osobu. Zatmenie Slnka, ktoré budú môcť obyvatelia sledovať iba v niektorých častiach sveta v stredu v skorých ranných hodinách, by mohlo priniesť smrť a skazu. Tvrdí to po tom, čo si preštudoval grafy a zistil, že miesta s najväčšou aktivitou budú pravdepodobne v Egypte, Taliansku, Španielsku, Turecku, Arménsku, Francúzsku, Portugalsku a Nemecku

Brit strávil 25 rokov štúdiom filozofie, astrológie a stredovekých, renesančných aj novovekých astrologických techník a domnieva sa, že by mohlo prísť k naplneniu proroctva astrológa Williama Lillyho, ktorý žil v 17. storočí. V roku 1647 Lilly publikoval Kresťanskú astrológiu, prvú svojho druhu, ktorá bola vytlačená v anglickom jazyku.

"Podľa Williama Lillyho by sme mali očakávať prírodnú katastrofu a/alebo smrť významného človeka. Podobné udalosti v histórii tiež naznačujú možnosť atentátu," napísal astrológ na svojom blogu. "Ak by sme si zaspomínali na posledné zatmenie Slnka, ktoré sa uskutočnilo 13. septembra 2015, môžeme si tiež pamätať, že po ňom nasledovali šokujúce teroristické útoky v Paríži, 13. novembra. Vo svojom blogu, zverejnenom vlani v auguste, som napísal o zatmení Slnka, a predpovedal pravdepodobnosť vraždy v Paríži. Je smutné, že sa to ukázalo byť pravdou." dodal.

Peter Stockinger
Zobraziť galériu (3)
Peter Stockinger  (Zdroj: Peter Stockinger )

Zatmenie Slnka však v Európe viditeľné nebude, v plnej paráde si ho užijú v Indonézii, v juhovýchodnej Ázii, na ostrovoch v Tichom oceáne, v Malajzii, Filipínach, Thajsku, na Havaji či vo východnej časti Ruska a Aljaške. Aj napriek tomu, že ho nebude môcť sledovať celý svet, bude mať ďalekosiahle dôsledky. Zatiaľ čo zvyčajne sa s týmto znamením spájajú dobré správy, tentokrát je postavenie planét a hviezd veľmi nepriaznivé.

"Jupiter je planéta vládnuca tomuto zatmeniu," tvrdí astrológ. "V čase zatmenia sa bude nachádzať v Panne, čo má na neho škodlivý vplyv. Taktiež je retrográdny, čo prispieva k jeho úrovni oslabenia a je v konjunkcii so severným lunárnym uzlom. Severný lunárny uzol je v konjunkcii so stálicou Denebola. "Táto hviezda" má vplyv na rýchly úsudok, zúfalstvo, ľútosť, verejnú hanbu, prírodné nešťastia a šťastie meniace sa na hnev," vysvetlil Stockinger.

Zatmenie Slnka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Podľa neho z toho vyplýva, že môžeme očakávať búrky alebo extrémny pád barometrického tlaku, čoho výsledkom by mohlo byť stroskotanie lodí. Kľúčovým aspektom zatmenia je taktiež to, že by sa mohlo týkať náboženstva a trvá na tom, že sa skaza sa odohrá v kresťanskom spoločenstve. Jupiter je totiž prirodzeným signifikátorom náboženstva, náboženskej konvencie, duchovenstva a kresťanskej cirkvi vo všeobecnosti.

"Na osobnej úrovni, toto zatmenie by mohlo naznačovať, že dôjde k zraneniu alebo smrti obyvateľov pri katastrofe spojenej s nepriaznivým počasím, ako sú povodne alebo stroskotania lodí, ale môžu tiež prísť k ujme prostredníctvom osobných alebo odvetných útokov. Koniec koncov, ako som uviedol vyššie, možno očakávať smrť významného človeka," dodal.

Viac o téme: Zatmenie slnkaProroctvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu