Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Adolf Hitler sa oddával zvrátenému sexuálnemu fetišu: Jeho neter musela robiť odporné veci

Adolf Hitler Zobraziť galériu (3)
Adolf Hitler (Zdroj: Thinkstock.com)

LONDÝN - Tajných štúdií o nacistickom vodcovi Adolfovi Hitlerovi sa zrazu vynorila celá kopa. Podľa tej "najnovšej" mal diktátor záľubu vo veľmi špecifickej sexuálnej úchylke, ktorá je len pre tých najodvážnejších. Vojnová štúdia vypracovaná pre americkú špionážnu službu hovorí o tom, že jeho fetišom boli exkrementy.

Čo vedeli Američania o Hitlerovi v roku 1943? Podrobnosti zo šokujúcej psychoanalýzy

Adolf Hitler mal podľa istých dokumentov iba jeden semenník a navyše trpel hypospádiou, ktorej dôsledkom bol zakrpatený penis. Počas druhej svetovej vojny však šéf amerických špiónov chcel prísť na to, kým vlastne vodca je a dostať sa k informáciám z jeho osobného života. Doktor Walter C. Langer predložil spravodajskej službe dokument, z ktorého sa neskôr stala kniha s názvom "Psychologická analýza Adolfa Hitlera, jeho život a legenda". Správa vypracovaná pre americký Úrad strategických služieb je naozaj len pre tých, ktorí majú silný žalúdok.

Adolf Hitler sa oddával
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Walter Langer)

Langer v nej dospel k záveru, Hitler bol koprofil, čiže človek s duševnou poruchou prejavujúcou sa záľubou vo výkaloch. "Prevádzkovanie tejto perverzity predstavuje najnižší stupeň degradácie," uviedol lekár. Tento druh sexuálnej fantázie mal vykonať so svojou neterou Geli Raubalovou, ktorá sa so svojou skúsenosťou vylučovania výkalov na Hitlera mala podeliť s nacistom Ottom Strasserom, ktorý neskôr z krajiny utiekol. Vraj preto, že ho Hitler podozrieval z prezradenia tohto tajomstva.

Aj hnedokošeliar Ernst Röhm, ktorý bol sám homosexuálne orientovaný, sa mal počas večere zmieniť o Hitlerovom bizarnom fetiši. Podľa Röhma vraj vodca miloval "roľnícke dievčatá": "Keď stoja v poliach a skláňajú sa k svojej práci, takže môžete vidieť ich zadky, to je to, čo sa mu páči, najmä keď majú tie veľké okrúhle". Vodcu SA Röhma napokon postihol neblahý osud, keď bol zavraždený v roku 1934 počas Noci dlhých nožov, kedy sa Hitler zbavil nepohodlných ľudí.

Adolf Hitler sa oddával
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Walter Langer)

V psychologickej správe sa uvádza, že Hitler nebol schopný normálneho sexu a taktiež, že počas noci nútil nemeckú filmovú hviezdu Renate Müllerovú, aby ho kopala, keď ležal schúlený na podlahe. Neskôr ju našli mŕtvu. Spáchala samovraždu, píše sa v správe.

Viac o téme: Adolf Hitler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu