Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tak tomu sa povie "láska": Tehotná Heather (24) zažila najhoršie prekvapenie svojho života!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

LONDÝN - Škótka Heather McGillionová ležala v nemocnici kvôli komplikáciám pri tehotenstve, tisíce kilometrov od svojho priateľa Adonisa Rodrigueza (21). Zatiaľ čo ona v bolestiach privádzala na svet ich malého synčeka, novopečený otecko spáchal najhoršiu zradu, akú mohol - oženil sa s inou ženou.

VIDEO mladomanželov vyvolalo obrovské pohoršenie: Zraky turistov sa upierali len na nevestu!

Dvojica sa spoznala pri práci animátorov v Dominikánskej republike a potom, čo spolu strávila viac ako rok, si začala plánovať budúcnosť. Keď však Heather otehotnela, rozhodla sa kvôli pôrodu vrátiť späť do vlasti, no jej drahý, bohužiaľ, nedostal víza. Prvorodička tak všetko musela zvládnuť bez jeho pomoci. Ako sa však ukázalo, čas, ktorý Škótka strávila v nemocnici, využil jej priateľ skutočne trestuhodným spôsobom.

Heather si uvedomila, čo sa deje až potom, čo priviedla na svet ich syna Diega. Správa od kamarátky na Facebooku jej ukazovala Adonisovu svadobnú fotografiu s neznámou ženou. "Keď som otvorila správu, mala som pocit, akoby ma zrazil autobus. Adonis objímal ženu, ktorá mala na sebe svadobné šaty. Nedávalo to zmysel, čím viac som o tom premýšľala, tým to bolo absurdnejšie. Boli sme od seba len pár týždňov a neexistoval spôsob, ako by mohol spoznať inú ženu a usporiadať svadbu za necelý mesiac," zverila sa nešťastnica, ktorá neskôr zistila, ako sa mu to tak rýchlo podarilo.

Na fotografii neskôr spoznala Juliu (31), nemeckú turistiku, ktorá sa približne pred rokom ubytovala v hoteli, kde pracovali a Adonis sa s ňou začala priateliť na Facebooku a posielať si správy. Heather sa cítila nepríjemne, ale priateľ ju ubezpečil, že o nič nejde, a keď zistila, že je tehotná, na všetko zabudla. Tentokrát sa však Julia radikálne líšila od obyčajnej turistky, ktorú si pamätala. Bola úplne iná, ako tá mierne bacuľatá žena, ktorú videla na Adonisovej sociálnej sieti. V skutočnosti vyzerala skoro rovnako ako Heather, schudla a zafarbila si vlasy.

 

'While I was giving birth to his baby, he was marrying another woman.'

Posted by Metro on 3. marec 2016

"Keď som Adonisovi telefonovala a spýtala sa: "Prečo je Julia v svadobných šatách," nastala pauza a potom povedal: "Heather, je mi to ľúto." "Zavesila som a rozplakala," uviedla žena, ktorá zistila, že jej vyvolený sa s Juliou stretával za jej chrbtom. "Vedela všetko o mne a o ňom aj o našom dieťati, ale napriek tomu si ho vzala, obaja to plánovali, len ja jediná som o ničom nevedela," prezradila pre metro.co.uk.

Napriek všetkému sa Heather do Dominikánskej republiky vrátila a Adonisovi dovolila, aby sa so svojím, teraz trojmesačným, synčekom stretával, ale je to veľmi ťažké. "Cítim sa tak hlúpo, že som mu dôverovala, ale stále si hovorím, že tam neboli žiadne varovné príznaky. Správal sa ku mne kráľovsky a bol taký nadšený, že budeme mať dieťa. Stále nemôžem uveriť tomu, čo sa stalo. Adonis vo mne vzbudil dojem, že chce aby sme boli spolu navždy, ale keď som rodila naše dieťa, on sa oženil s inou ženou," dodala Heather.

Viac o téme: Heather McGillionováAdonis Rodriguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu