Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Katolícky kňaz vyvolal škandál: VIDEO Ako šnupe kokaín na fare plnej nacistických symbolov

Toto robiť nemal.
Toto robiť nemal. (Zdroj: The Sun)

LONDÝN - Miestnosť plná nacistických memorabílií a rímskokatolícky kňaz, ktorý na večierku vo svojom dome na cirkevnom pozemku šnupe kokaín, spôsobili verejné pohoršenie v Severnom Írsku. Stačilo, aby sa do médií dostal videozáznam z týchto neprístojností a škandál je na svete.

Kňazovi v Poľsku sa nepáčilo, čo sa píše v novinách: Rozhodol sa z redakcie vyhnať diabla!

Otec Stephen Crossan (37) po noci strávenej pitím piva a ládovaním sa pohármi whisky rozhodne nešiel svojim ovečkám príkladom. Na zábere je počuť, ako hovorí: "Nemal by som", ale napokon neodmietne priateľom ponúknutý kokaín a z taniera ho vyšňupe cez nos pomocou stočenej desaťlibrovej bankovky.

Video, ktoré v nedeľu získal britský denník The Sun, malo byť urobené na konci dvojdňovej párty, kedy si kňaz k sebe na faru pozval svojich kamarátov. "Bola to len jedna noc... Nemám problém s drogami," tvrdil Crossan.

Zdroj novinám prezradil, že pri príchode na faru ho vítali nacistické memorabílie, medzi ktoré patrili vlajky, klobúky či orol s hákovým krížom na podstavci umiestnený na krbe. "Boli po celom dome. V istom okamihu si Stephen dal čiapku a urobil nacistický pozdrav. Je to šokujúce. Mal by byť čestným členom spoločnosti. Nemal by užívať drogy," prezradil zdroj, podľa ktorého kňaz pil pivo a nadájal sa Jackom Danielsom.

Otec Crossan, ktorý žije na pozemku Kostola svätého Patrika v Banbridge, v Severnom Írsku, popieral, že je nacista a povedal, že memorabílie sú iba jeho zbierkou "historickou vecí". V čase, keď záznam vznikol, údajne trpel depresiami a bol práceneschopný.

Viac o téme: KokaínKňazStephen Crossan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu