Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Revolúcia na Facebooku: Zabudnite na lajky, prichádzajú tieto nové vychytávky!

Revolučné emotikony na Facebooku. Zobraziť galériu (4)
Revolučné emotikony na Facebooku. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Po celom svete sa práve ľudia zoznamujú s vynovenou funkciou na sociálnej sieti Facebook, ktorá vám umožní rozšíriť svoje pole emócií pri tlačidle "Páči sa mi to". Doteraz, či išlo o smutné alebo veselé udalosti, nemal užívateľ inej voľby, ako dať "lajk". Teraz s pomocou pridaných emotikonov, už vie vyjadriť celú škálu nálad.

Sociálna sieť oznámila, že od dnešného dňa pridáva nové spôsoby interakcie, týkajúce sa príspevkov od ľudí. Nielenže im môžete dať lajk, ale vybrať si až zo šiestich emotikonov ten, ktorý bude práve najlepšie odrážať vaše pocity. Na výber je zdvihnutý palec (Páči sa mi to), srdce (Super), smiech (Haha), prekvapenie (Žasnem), smútok (Je mi to ľúto) a hnev (Štve ma to).

Tvorcovia Facebooku sa tak snažili konečne uspokojiť svojich užívateľov tým, že vytvorili viacero spôsobov, ako môžu rýchlo a ľahko vyjadriť svoj názor na niečo, čo ich potešilo, alebo rozplakalo, či už ide o článok, fotografiu alebo video. Takže po roku vývoja je novinka konečne na svete.

Revolúcia na Facebooku: Zabudnite
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: topky)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu