Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšie Hitlerovo tajomstvo odhalené: Najponižujúcejšia deformácia môže za jeho osobnosť

Adolf Hitler Zobraziť galériu (2)
Adolf Hitler (Zdroj: Thinkstock.com)

LONDÝN - Adolf Hitler chcel, aby si svet myslel, že je všemocný, ale ukázalo sa, že v sexuálnej oblasti to o ňom rozhodne neplatilo. Podľa historikov trpel ponižujúcim ochorením, ktoré by mohlo vysvetliť jeho neustály hnev a nedostatok pohlavného života.

Muž s dvojcentimetrovým penisom prehovoril o svojom utrpení: Myslel som, že som jediný na svete

Lekárske záznamy urobené po jeho zatknutí v roku 1923 naznačujú, že trpel "pravostranným kryptorchizmom", vývojovou poruchou, ktorá znamená, že jedincovi počas jeho raného vývoja nezostúpil semenník do mieška. "Semenník bol zrejme nevyvinutý," uviedol v decembri minulého roka Peter Fleischmann z Norimberskej univerzity, ktorý záznam čítal. To však nie je všetko.

Správa ďalej odhaľuje, že nacistický fanatik mal aj ďalší zdravotný problém, ktorý sa nazýva hypospádia a ovplyvňuje veľkosť aj funkciu penisu. Postihnutí jedinci majú posunutý otvor močovej trubice, ktorý sa nenachádza na špičke, ale kdesi na boku, prípadne dokonca na spodnej časti orgánu. Dôsledkom býva aj "mikro" dĺžka penisu. Príčina tejto deformácie zatiaľ je neznáma, avšak spôsobuje ťažkosti pri močení, aj pri sexe.

V novej knihe "Hitlerov posledný deň: Minúta po minúte" historici Jonathan Mayo a Emma Craigieová uvádzajú, že vodca Tretej ríše sa snažil toto tajomstvo pred všetkými ukryť. Podľa nich Hitlera trápili dve formy genitálnej abnormality: kryptorchizmus aj hypospádia.

Adolf Hitler a Eva Braunová krátko pred samovraždou
Zobraziť galériu (2)
Adolf Hitler a Eva Braunová krátko pred samovraždou  (Zdroj: TASR)

Nacistický diktátor bol tiež dobre známy svojim strachom, že by mal prejsť čo len polonahý okolo ľudí, alebo že by niekedy splodil dieťa, hoci sám od Nemcov žiadal, aby zaplnili svet árijskými potomkami. Najnovšie odhalenie by tak mohlo podľa historikov vysvetliť, prečo vodca vyzeral byť neustále rozhnevaný. Hitlerov osobný lekár Theodor Morell mu podával hormóny, amfetamíny a niekedy aj kokaín, aby sa pokúsil zvýšiť jeho nízky sexuálny apetít.

Ľudia, ktorí Hitlera poznali, si však všimli, že so svojou milenkou Evou Braunovou neudržoval intímny vzťah. Nacistický architekt Albert Speer sa vyjadril, že jeho správanie sa v tejto oblasti bolo veľmi nápadné. "V žiadnom prípade by som neopísal vzťah Adolfa Hitlera k ženám ako sexuálne normálny. Najmä v prípade Evy Braunovej sa mi zdá jasné, že okrem občasných vášnivých epizód nedochádzalo k žiadnej sexuálnej aktivite po dlhý čas," uviedol.

Aj napriek tomu, že Adolf Hitler nevystupoval ako lovec žien, tešil sa medzi dámami veľkej popularite. Dokonca museli zriadiť zvláštne oddelenie, ktoré sa zaoberalo len zamilovanými listami od jeho fanúšičiek.

Viac o téme: PenisAdolf HitlerHypospádia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu