Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šou Máša a medveď na ľade sa v roku 2016 vráti do Bratislavy aj Košíc

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: PR)

Prvá ľadová revue v slovenskej produkcii sa pre veľký záujem fanúšikov vracia. Malí aj veľkí sa môžu tešiť na ďalšie predstavenia populárnej šou Máša a medveď na ľade. Rozprávkové dobrodružstvo, ktoré bolo v minulom roku sedem krát vypredané sa predstaví 4. decembra v košickej Steel aréne a 10. decembra v bratislavskej Slovnaft aréne.

V oboch mestách sa fanúšikovia dočkajú hneď dvoch, po sebe idúcich, predstavení. Vstupenky sú dostupné v sieti predpredaj.sk

Celkovo 55 000 divákov sa v minulom roku prišlo pozrieť na svojich obľúbených hrdinov a prakticky okamžite po skončení turné si fanúšikovia začali pýtať ďalšie predstavenia. Spoločnosť Comunique sa preto rozhodla svojich priaznivcov potešiť a turné zopakovať. Prichádza teda šanca pre všetkých, ktorí chcú znova zažiť túto nezabudnuteľnú atmosféru, ale aj pre tých, ktorí prvé turné zmeškali.

Na ľadovej ploche sa znova predvedú skvelí korčuliari, tanečníci aj akrobati. Medveď Míša vyzve medveďa Svalovca na tanečný duel o priazeň medvedice, vlci budú chcieť zjesť Mášu, ktorá dorazí na svojej populárnej trojkolke, tučniak efektne odletí domov a príbeh uzavrie obľúbená Vianočná pieseň, ktorá dojíma nielen deti, ale aj dospelých.

K návratu šou Máša a medveď na ľade sa vyjadril aj Michal Vernarský, PR manažér produkčnej agentúry Comunique, ktorá za stojí za jej vznikom:

„Boli to práve fanúšikovia, ktorí nás presvedčili, aby sme turné zopakovali. Dostali sme mnoho pozitívnych ohlasov, rodičia nám písali, že ich deti ani nechceli odísť z predstavenia a rady by si tento zážitok zopakovali. Turné sme naplánovali na december, no ešte predtým by sme so šou chceli vycestovať aj do zahraničia, kde rokujeme s viacerými partnermi, ktorí o šou prejavili záujem.“

Viac informácií o šou, zákulisné zábery, súťaže, rozhovory a fotky budú opäť dostupné na oficiálnej webstránke šou www.masamedved.sk aj na facebookovej stránke spoločnosti Comunique, kde budú prebiehať taktiež súťaže o zaujímavé ceny. 

-Reklamná správa-

Viac o téme: Šou Máša a medveď na ľade
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu