Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mäso, ryby, ovocie a zeleninu nakúpite najlepšie v Kauflande

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Podľa hodnotení slovenských spotrebiteľov je spoločnosť Kaufland jednotkou v pomere kvality a ceny v troch kategóriách výrobkov: ryby, ovocie a zelenina, mäso a mäsové výrobky. Je to výsledok najaktuálnejšej online ankety Best Buy Award, ktorú koncom uplynulého roka na Slovensku uskutočnila švajčiarska organizácia International Certification Association GmbH ICERTIAS na vzorke 1 200 respondentov vo veku nad 15 rokov.

Kaufland potvrdil svoju vedúcu pozíciu, keď sa medzi maloobchodnými reťazcami ocitol na prvom mieste z hľadiska pomeru kvality a ceny hneď v troch kategóriách – ryby, ovocie a zelenina, mäso a mäsové výrobky. Väčšina opýtaných Slovákov označila širokú ponuku produktov, ktoré Kaufland v rámci týchto kategórií ponúka, za najlepšiu voľbu. Z výsledkov ankety tiež vyplýva, že Kaufland nielen spĺňa očakávania zákazníkov, ale ich aj predbieha.

„Byť pre zákazníka voľbou číslo jeden práve pri kúpe takých výrobkov ako sú ovocie a zelenina, mäso a ryby, nám iba potvrdzuje dôveru zákazníkov, ktorí oceňujú čerstvosť nášho sortimentu. Dobrý pomer kvality a ceny je naším dlhodobým cieľom, a tak ocenenie Best Buy Award len výrazne podčiarkuje naše správne smerovanie,“ povedal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika.

Snaha kupujúcich dostať za svoje peniaze čo najvyššiu kvalitu sa prejavuje viac než kedykoľvek predtým. Pri rozhodovaní o tom, čo si zákazník nakoniec kúpi, berie do úvahy cenu a kvalitu každého produktu. Pomer medzi nimi, teda najlepšia kúpa, je pre spotrebiteľa mimoriadne dôležitý. Značku Kaufland však oceňujú nielen zákazníci, ale aj odborníci, čo dokladuje ďalšie z aktuálne získaných ocenení - Slovak Superbrands Award. Kaufland tak obhájil svoj minuloročný titul slovenskej spotrebiteľskej top značky aj pre rok 2016.

Súhlasíte s tým a chcete vyjadriť Kauflandu podporu? Hlasujte preň do 18. marca 2016 na www.obchodnik-roka.sk alebo pošlite SMS v tvare OR medzera KAUFLAND na súťažné číslo 0902028996 a vyhrajte niektorý z 10 tabletov iPad mini 2 Cell 16 GB Space Gray.

Viac informácií nájdete na www.kaufland.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu