Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dieťa sa vybralo na extrémnu prechádzku: Pri pohľade na toto VIDEO budete s nervami v kýbli

Rodina mala veľké šťastie, že sa dieťaťu nič nestalo.
Rodina mala veľké šťastie, že sa dieťaťu nič nestalo. (Zdroj: YouTube)

BRAZÍLIA – Rodičia v Brazílii zrejme nie sú zvyknutí dávať pozor na malé deti. Za posledných pár dní sa na sociálnych sieťach objavilo už druhé video, ktoré zachytáva extrémne nebezpečnú situáciu v súvislosti s batoľaťom bez dozoru. Tentokrát sused istej nezodpovednej matky natočil dieťa, ako vyliezlo von z okna a prechádza sa po parapetnej doske vo výške asi tretieho poschodia.

Malé dieťa jednoducho vyliezlo z otvoreného dvojkrídlového okna a na neistom povrchu sa začalo prechádzať. Parapetná doska, ktorá býva široká len niekoľko centimetrov, delí batoľa od zrejme smrteľného pádu na strechu inej budovy. Celú dramatickú situáciu, pri ktorej sa nejednému divákovi zatají dych, natočil na video sused z oproti stojaceho domu.


VIDEO, ktoré sa prieči pozemským zákonom: Batoľa vypadlo z okna, sledujte, čo sa stalo


Po zverejnení videa na sociálnej sieti navštívili rodinu sociálni pracovníci, príjemné stretnutie to zrejme nebolo. Rodičia dostali napomenutie, údajne sa bránili tým, že dieťa len na chvíľku spustili z očí. Dedko batoľaťa, ktorý žije v tej istej domácnosti, odvtedy nainštaloval na okná ochranné mriežky. Rodina má však veľké šťastie, že sa dieťaťu nič vážne nestalo.

Viac o téme: BatoľaNebezpečenstvoPád z oknaBrazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu