Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsný Valentín od aeroliniek: Odložili let, dve ženy poslali do... NAJ prekvapenia ich životov

V tejto izbe museli ženy spať Zobraziť galériu (2)
V tejto izbe museli ženy spať (Zdroj: profimedia.sk)

ČCHUNG-ČHING - Toto im fakt nevyšlo! Čínske aerolinky mali čo vysvetľovať, keď dve svoje pasažierky po zrušení letu ubytovali v jednej izbe plnej sexuálnych prekvapení. Ženy z toho, pochopiteľne, nebolo vôbec nadšené a o všetkom porozprávali na internete. A pridali aj nemravné fotky.

Let spoločnosti Hainan Airlines, smerujúci z mesta Čchung-čching na juhozápade Číny do Chang-čou, metropoly provincie Če-ťiang, musel byť kvôli zlému počasiu na Valentína odložený. Cestujúcim preto poskytli náhradné ubytovanie. A práve tu prichádza kameň úrazu; dve mladé ženy totiž poslali do hotela lásky! Museli spať dokonca v jednej izbe, ktorá vyzerala ako sadomasochistická svätyňa. Boli v nej reťaze, putá a iné veci slúžiace pri praktikovaní drsného sexu. 

Drsný Valentín od aeroliniek:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bláznivý zážitok Slováka cestou do raja: Na letisku mu oznámili, čo ho čaká

Jedna zo žien prehovorila o tomto strašnom zážitku na čínskej sociálnej sieti Weibo. "Sme dve nezadané dievčatá, mám túto sexizbu chápať ako náš valentínsky darček? Toto pozorné gesto nemôžem prijať," napísala. 

Drsný Valentín od aeroliniek:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na sťažnosť zareagovali aj samotné aerolinky, ktoré vydali oficiálne vyhlásenie. "Let sme museli kvôli nepriaznivému počasiu odložiť. Vzhľadom na to, že bol práve Valentín, boli ale všetky hotely obsadené. Náš pracovník, ktorý zabezpečoval náhradné ubytovanie pre cestujúcich, nakoniec objednal niekoľko izieb, pričom sa zrejme príliš nezamýšľal nad tým, čo znamená "tematicky zameraná". Týmto dvom slečnám sa za nepríjemný zážitok ospravedlňujeme. Už sme ich kontaktovali, aby sme to vyriešili s nimi osobne."

Viac o téme: ValentínBordelAerolinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu