Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Alenka v krajine zázrakov na Slovensku už v mesiaci lásky - v máji Hlavná predstaviteľka Natália Puklušová už má zázračné šaty

Zobraziť galériu (8)

Máj prinesie na Slovensko nielen mesiac lásky, ale aj veľký ruský cirkusový muzikál Alenka v krajine zázrakov. Bratislava (15.5.2016), Spišská Nová Ves 18.5.2016), Poprad (19.5.2016), Košice (21.5.2016) a Banská Bystrica (22.5.2016) sú mestami, kde táto neopakovateľná a večne obľúbená rozprávka zavíta tentokrát v podobe veľkej cirkusovej šou, ktorú predvedú ruskí umelci a jediná Slovenka – Natália Puklušová v hlavnej postave Alenky.

Natália priznáva, že sama sa cítila ako Alenka v krajine zázrakov, keď sa dozvedela, že zo záujemkýň  o postavu Alenky vyšla víťazne. Niet sa čo čudovať, pretože Natália je nazaj nielen šikovná herečka, ale aj speváčka a tanečníčka. Slovom, všestranný talent. Len pred pár hodinami sme ju zachytili ako absolvuje konečnú skúšku šiat, v ktorých a nám predstaví na javiskách  v spomínaných mestách.  Hoci šaty vyzerajú pomerne zložito – veľká princeznovská sukňa, Natália si ich pochvaľuje, že sú ľahučké a cíti sa v nich príjemne.  
Šaty boli ušité a upravené presne na mieru „Alenky“ v Petržalskom kostýmovom štúdiu Elijana, ktoré šije podobné kostýmy pre rôzne využitia.  A čo nám prezradila o príprave na predstavenie? „Pozrela som si predstavenie veľkých moskovských umelcov,“ – neskrýva  svoj obdiv Natália a pokračuje: „Sú to „páni“, to čo predviedli bolo nádherne. Projekt je čisto rusko-rozprávkový, naozaj som sa cítila ako Alenka v ríši ruskej. Osobne to vnímam to ako veľkú príležitosť, je mi cťou účinkovať s ruskými umelcami na jednom pódiu v takomto obrovskom projekte. Je to najväčší úspech v mojom doterajšom živote.“ A ako bude prebiehať samotný nácvik, keď ruskí umelci sú momentálne na turné a Natália má množstvo divadelných povinností v Prahe a v Bratislave? „Dostala som materiály, ktoré musím naštudovať,  všetky texty a piesne sa budem učiť sama tu doma na Slovensku,“ – objasňuje sitáciu slovenská Alenka –Natália Puklušová. „V marci sa mi vyskytol týždeň voľna v divadlách, vtedy  pôjdem do Moskvy, aby sme to spojili, scelili a   naskúšali  spoločne. Neskôr zase oni vycestujú za mnou na Slovensko na pár dní a v máji potom už len predstavenia.“ 

Nám, divákom už  teda neostába nič iné, len v tom svojom meste si zabezpečiť vstupenky a nechať sa spoločne s Alenkou uniesť do krajiny zázrakov.

Vstupenky nájdete v sieti PREDPREDAJ.SK.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu