Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Znásilnenie, otroctvo, ako na bežiacom páse: Mladá prostitútka (17) odkryla tajomstvo sexbiznisu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

EDINBURGH - Bývalá pracovníčka eskort služby prehovorila o desivom utrpení, ktoré prežívala v špinavom svete prostitúcie, kde sú ženy predávané ako "na bežiacom páse". Teraz už to má za sebou, no niekdajší život predajnej ženy ju máta dodnes.

Cassie zo Škótska sa od svojich sedemnástich rokov živila ako prostitútka. V rámci kampane End Prostitution Now (Koniec prostitúcie teraz) veľmi detailne porozprávala o tom, ako ju a jej "kolegyne" zotročovali pasáci, znásilňovali ich a dávali im drogy, len aby ich udržali pri sebe. V špinavom biznise pôsobila viac ako desať rokov, takže podrobne opísala, ako šľapky museli vykúpiť svoju slobodu a polovicu zo svojich príjmov odovzdávali saunám, v ktorých pracovali. 

Znásilnenie, otroctvo, ako na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Bývalá prostitútka, ktorá má teraz 32 rokov, uviedla, že pasáci zneužívali aj ženy zo zahraničia, ktorým ukradli pasy a potom im spravili dieťa, prípadne nakazili pohlavne prenosnou chorobou. "Znásilňovanie či násilie v akejkoľvek podobe bolo na každodennom poriadku a niekedy dievčatá dokonca zmizli. Bolo to takmer ako pracovať v továrni - brali nás ako na bežiacom páse," hovorí. 

Spoveď bratislavskej prostitútky: Neuveriteľné príbehy, čo všetko zažila za 19 rokov na ulici

Cassie priblížila aj deň, kedy to vlastne všetko začalo. Bola vtedy tínedžerka, ktorú zaujal inzerát na prácu v saune v Edinburghu. Myslela si, že bude len skladať uteráky a dvíhať telefón. No skončila ako šľapka s príjmom 200 libier (259 eur) za deň. Makala dvanásť hodín denne, pričom niekedy za tento čas obslúžila až dvanásť mužov. "Pre seba ste mali len päť či desať minút, akurát aby ste sa osprchovali pred ďalším zákazníkom. Bolo to veľmi únavné." 

Znásilnenie, otroctvo, ako na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Zákazníci podľa jej slov vyzerali úplne normálne, až tak, že ju to priam šokovalo. Niektorí vyzerali ako jej otec či strýko, neboli to jednoducho žiadni slizko pôsobiaci muži. No pod povrchom to už bolo celkom inak. Bežne sa stávalo, že ju klienti bili a traja ju dokonca znásilnili. "Nie nebrali ako odpoveď. Jednoducho ma schytili a robili si so mnou to, čo chceli. Viacero dievčat zmizlo, ale nikto sa o ne nestaral. Nikoho nezaujíma, keď zmizne prostitútka. Môžete byť radi. Ak pracujete v sexpriemysle a dožijete sa konca dňa, tak si poviete, že to bol dobrý deň," povedala Britka. 

Cassie sa podarilo uniknúť a začať odznova. Za svoju slobodu ale musela pasákovi najprv pekne zaplatiť. No ešte aj potom ju prenasledoval a žiadal stále viac a viac peňazí. 

Viac o téme: ProstitútkaProstitúciaZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu