Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Učiteľ (33) pripravil študentku (14) o panenstvo: Najprv bozky v jaskyni a potom sex u mamy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BARRY - Dobre si to naplánoval. Tridsaťtriročný učiteľ na školskom výlete zviedol svoju študentku, ktorá bola ešte panna. Ich "láska" trvala dva roky, no potom sa veci prestali vyvíjať tak, ako si predstavoval. Jeho učiteľská kariéra sa skončila, a to ešte môže byť rád, že len to.

Lee Lewis pracoval ako učiteľ vonkajších aktivít na škole v južnom Walese. Kedysi slúžil v armáde a doteraz slúži ako záložník. Hneď, ako sa zoznámil so štrnásťročnou študentkou, ktorej identita nebola zverejnená, začal s ňou flirtovať. Cez WhatsApp a Facebook jej posielal správy, v ktorých písal, aká je úžasná a jedinečná. 

"Bolo vzrušujúce ho spoznať. Slúžil v armáde a pracoval aj ako osobný tréner. Cítila som sa s ním dobre, pretože som nebola sexuálne aktívna a snažila som sa tomu vyhnúť. Povedal, že ma vytrénuje," uviedla dievčina, ktorej lichotilo, že sa mu očividne páči. Lewis ju postupne začal brávať na výlety autom, do McDonald's. Raz ju vzal na školský zážitkový výlet, pričom mal všetko dobre premyslené. Drobnú brunetku vzal počas lezenia po skalách do jaskyne, kde sa vášnivo pobozkali. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock.com)

O dva mesiace neskôr pripravil otec dvoch detí študentku o panenstvo v posteli jej matky. Práve vtedy sa začal ich dvojročný intímny vzťah. Lee svoju mladistvú milenku prosil, aby nič neprezradila, lebo by prišiel o prácu. Potom zase tvrdil, že ak s ním nebude tráviť viac času, o ich vzťahu povie jej mame. Lee začal byť manipulatívny a priateľku sledoval doma aj na pracovnej brigáde. "Nechcela som, aby sa o tom dozvedeli ľudia. Vždy som bola dobré dievča, hanbila som sa za to, čo som robila," povedala. 

Začalo to pusou: Učiteľ zviedol žiačku (16) na lyžiarskom výlete

Nakoniec študentka, ktorá má teraz osemnásť, urobila to, čo mala už dávno - pomer ukončila. Učiteľ sa ale začal vyhrážať, že ak ho opustí, zabije sa. Minulý rok v júni tínedžerka konečne nabrala odvahu a všetko oznámila riaditeľovi školy. Lewis čelí obvineniu zo zneužitia úradnej moci. "Využil svoju pozíciu učiteľa na to, aby začal sexuálny pomer so svojou študentkou. Nemáme istotu, že to nespraví znovu, a preto mu bol udelený zákaz učenia," skonštatoval člen učiteľskej rady, Peter Owen. 

Viac o téme: PannaSex učiteľa so študentkou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu