Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Práca môže aj vraždiť: Mita (†24) skolabovala po tom, čo makala 30 hodín bez prestávky

Iba 24-ročná Mita vážne precenila svoje schopnosti.
Iba 24-ročná Mita vážne precenila svoje schopnosti. (Zdroj: Facebook)

JAKARTA - To, že práca zabíja, mnohí myslia ako vtip, no po tom, čo sa stalo Mite Diranovej (†24) väčšine zrejme zamrzol úsmev na tvári. Ešte v piatok sa Mita na svojom konte na Twitteri zdôverila s tým, že už 30 hodín pracuje, v sobotu sa jej život predčasne skončil. Jej telo skolabovalo, upadla do kómy, z ktorej sa už neprebrala.

Mite kvôli nedostatku odpočinku zlyhalo srdce. Indonézska firma, pre ktorú pracovala na pozícii kreatívnej textárky, je celým prípadom šokovaná. Viaceré lokálne médiá, ktoré o Mitinej smrti informovali, prisudzujú zlyhanie srdca enormnému pitiu energetických nápojov, úrady však oficiálnu príčinu smrti ešte nezverejnili.

Mita bola podľa všetkého, aj jej priznaní na sociálnych sieťach, workoholička. Často pracovala dlho do noci, potom si zvykla vypiť vodku s redbullom, lebo mala problémy so spánkom. Jej otec, ktorý pracuje pre rovnakú spoločnosť, upozornil aj ostatných zamestnancov marketingových firiem, aby to s prácou nepreháňali, ako informoval austrálsky web news.com.au.

Viac o téme: SmrťWorkoholikPrepracovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu