Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na prvý pohľad obyčajné menu z McDonald's: No keď sa dozviete PRAVDU, onemiete od úžasu

Šesťročné menu z McDonaldu vyzerá ako zo včera
Šesťročné menu z McDonaldu vyzerá ako zo včera (Zdroj: Facebook)

ANCHORAGE - Ak ste už rodičia a nabudúce vám pre nedostatok času či snahy napadne zobrať vašu ratolesť do reštaurácie rýchleho občerstvenia, dobre to zvážte. Pri pohľade na toto menu vás zrejme prejde akákoľvek chuť. Niežeby bolo plesnivé, práve naopak; neohrozene odolalo zubu času, čo ale svedčí o jeho nie práve prírodnom pôvode.

Mladá matka a chiropraktička z Aljašky šokovala všetkých priaznivcov fastfoodu po tom, ako na Facebooku zverejnila fotku zachytávajúcu Happy Meal menu z McDonaldu, ktoré kúpila pred šiestimi rokmi. Išlo o experiment, ktorý sa podujala vykonať, pretože mala pochybnosti o tom, čo vlastne fastfoodové reťazce ľuďom vo svojich prevádzkach ponúkajú. 

 

DÔKAZ, ktorý musíte vidieť: Hamburger na VIDEU vyzerá aj po 14 rokoch stále rovnako

Jennifer Lovdahlová chcela dokázať, že do jedla predávaného v zariadeniach rýchleho občerstvenia pridávajú značné množstvo chemikálií a umelých látok. Jej čakanie stálo zato - menu vyzerá, akokeby ste ho kúpili včera. Je trochu vysušené, ale to je asi jediná zmena, ktorá sa dá pozorovať. 

The box will decompose before the food does!

Posted by Jennifer Lovdahl on Wednesday, February 3, 2016

"Pred šiestimi rokmi som kúpila toto Happy Meal menu v McDonalde. Celý čas to mám na stole v práci. Nezhnilo, nesplesnivelo, ani sa nerozložilo! Cítiť z toho iba zápach lepenkovej škatule, v ktorej bolo zabalené. Tento pokus sme uskutočnili preto, lebo sme chceli našim pacientom ukázať, ako veľmi je takéto jedlo nezdravé. Najmä pre deti! Do fastfoodu pridávajú tak veľa chemikálií, jedzte skutočné jedlo! Jablká, banány, mrkvu, zeler - toto je skutočné rýchle občerstvenie," stojí v Lovdahlovej statuse na sociálnej sieti. A my nemôžme inak, než s ňou súhlasiť. 

Viac o téme: FastfoodMacdonald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu