Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Hrôza na cintoríne: Na pomníku bola rozmazaná krv, po odkrytí hrobu našli čosi strašné

V hrobe čakalo políciu prekvapenie Zobraziť galériu (2)
V hrobe čakalo políciu prekvapenie (Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Len náhoda zachránila život mužovi, ktorého neznámy páchateľ strčil zraneného do hrobu a nechal ho tam, aby zomrel. Návštevníkom cintorína sa však nepozdávala krv na pomníku a domnievali sa, že s ním niekto manipuloval, preto radšej zavolali políciu.

Najhorší sex, aký si viete predstaviť: Prostitútka ostala prilepená na mŕtvom dôchodcovi

K incidentu došlo na cintoríne v brazílskom meste Campos dos Goytacazes, nachádzajúcom sa cca 280 km od známeho Ria de Janeiro. Niekto sa tam zjavne pokúsil zbaviť sa "nepohodlného občana", ktorého zranil a strčil do hrobu. Potom dal kamennú dosku späť na miesto v snahe ho pravdepodobne takto zabiť.

Našťastie si istí návštevníci miesta odpočinku všimli, že s týmto náhrobkom nie je niečo v poriadku. Zdalo sa im, že s ním niekto hýbal a videli na ňom krv, preto sa rozhodli o svojom náleze upovedomiť políciu. Tá prišla spolu so zamestnancami cintorína a hasičmi, ktorí po odkrytí kamennej tabule zistili, že to, čo spočiatku vyzeralo len ako akt vandalizmu, je oveľa horší trestný čin

VIDEO Hrôza na cintoríne:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vo vnútri hrobu našli ťažko zraneného muža, ktorý bol miestnymi médiami identifikovaný len iniciálami VSFM a vekom 33 rokov. Po prevoze do neďalekej nemocnice je v stabilizovanom stave. Polícia už začala prípad vyšetrovať ako pokus o vraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu