Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Playboy (22) obviňuje sociálne médiá: Mal som vyše 400 žien, teraz som sám a sex ma nudí!

Benny a jedna z jeho rozkošných spoločníčok. Zobraziť galériu (2)
Benny a jedna z jeho rozkošných spoločníčok. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Twitterový casanova, ktorý spal s viac ako 400 ženami vďaka svojmu profilu na sociálnej sieti, hovorí, že mu posteľové víťazstvá zničili život, pretože ho teraz sex nudí. Benny James (22) pravidelne zahlcuje svojich 90-tisíc nasledovníkov rôznymi pikantériami a na oplátku je bombardovaný fotografiami dievčat, ktoré majú záujem stretnúť sa s ním. Samozrejme, za jediným účelom. Jeho prílišná sexuálna aktivita sa však vraj teraz neblaho podpísala na tom, že si nevie nájsť žiadnu, s ktorou by sa dokázal usadiť a mal stabilný vzťah.

Muž odmietol splniť svoju manželskú povinnosť: Nebol sex, ženuška ho do krvi zmlátila nunčakmi

Benny James z Croydonu v južnom Londýne, ktorý sa kedysi objavil aj v televíznej šou Channel 4, tvrdí, že väčšina žien od neho očakáva iba sex a dodáva, že keď sa s nejakou vyspí, už potom nemá chuť tento zážitok opakovať. Často si vraj začne vzťah s dievčatami, ktoré ukončí ešte počas toho istého dňa a jeho najdlhší nedávny záväzok trval iba týždeň.

"Chcem sa usadiť a založiť si rodinu, ale som zvyknutý spať s dievčatami, ktoré ma po sexe viac nepriťahujú. Koniec ich bolí, ale nerobím to zámerne. Od začiatku roka som randil so šiestimi dievčatami - s každou celý týždeň. Snažil som sa v sexe mierniť. Teraz spávam asi iba s dvoma každý týždeň," prezradil James pre portál MailOnline.

Playboy (22) obviňuje sociálne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Pozerám sa na ne a všetko, čo chcú odo mňa, je sex, ale nemôžem im ho dať. Mohli by byť Rihanna a bolo by to jedno. Som už zo sexu znudený, zničil mi život. Keď si nájdem dievča, ktoré sa mi naozaj páči, snažím sa odkladať sex, ako sa len dá, pretože viem, že potom sa s ňou prestanem baviť. Je to môj prirodzený inštinkt," dodáva sexuálna celebrita, ktorá na Twitteri šíri žartovné príspevky o sexe a vzťahoch.

Teraz ale už mladíkovi akosi záujem žien čisto iba o jeho libido začal liezť na nervy a odkedy sa rozhodol hľadať si dlhodobú partnerku, zvýšil aj svoje úsilie pri randení. Dievčatá berie na rybárčenie, do zoologickej záhrady či spoločne kŕmiť kačice. Ktohovie, koľko mu jeho túžba po stálom vzťahu vydrží, keďže mu ženy pravidelne posielajú polonahé selfie s provokatívnymi komentármi.

Playboy (22) obviňuje sociálne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: SexBenny James
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu