Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Študentka (20) prežíva pikantný problém: Tri roky to skúšam, moja babka by sa prepadla od hanby!

Stále to skúša, no zatiaľ bez úspechu Zobraziť galériu (2)
Stále to skúša, no zatiaľ bez úspechu (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM - Nech robí, čo robí, stále to nejde. Angličanka Megan má pikantný problém - nevie dosiahnuť orgazmus. Ani za asistencie chlapa, ani so sexuálnymi pomôckami. Roky snaženia jednoducho nemajú žiadny efekt.

Dvadsaťročná Megan Wardová je už tri roky sexuálne aktívna, no doteraz sa jej ani raz nepodarilo dosiahnuť orgazmus. Je z toho pochopiteľne veľmi frustrovaná a obáva sa, že sa to nikdy nezmení. Najmä po tom, čo jej zhruba pred rokom lekári diagnostikovali anorgazmiu, čiže neschopnosť dosiahnuť sexuálne vyvrcholenie. 

Študentka (20) prežíva pikantný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Študentka Birminghamskej univerzity to napriek tomu stále skúša. Každý deň používa množstvo najrôznejších erotických pomôcok, no zatiaľ bezúspešne. "Mám desať rôznych druhov vibrátorov a iné pomôcky, ktoré keby videla moja babička, asi by zostala zhrozená. Moja vagína sa naozaj snaží, Boh jej žehnaj, ale zatiaľ mi orgazmus nie je súdený," povedala. 

Študentka (20) prežíva pikantný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Megan o svojom probléme napísala pred časom článok do študentských novín, ktorý sa stretol s veľkým ohlasom. Ľudia jej radili, ako na to, dokonca sa jej ponúkali aj chlapi, no všetko to bolo k ničomu. Rovnako ako aj terapeutické sedenia u odborníka. Dievčina dúfa, že jedného dňa sa "ľady prelomia" a aj ona pocíti vrchol sexuálneho vzrušenia. 

Viac o téme: OrgazmusAnorgazmia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu