Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vytúžená dovolenka po dlhých rokoch ho zabila: Smrť prišla hneď v prvý deň na ležadle

Neil sa z vytúženej dovolenky už nevrátil Zobraziť galériu (2)
Neil sa z vytúženej dovolenky už nevrátil (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM - Neil tvrdo pracoval a niekoľko rokov nebol kvôli tomu na dovolenke. Koncom leta si chcel konečne dopriať nejaký ten zaslúžený oddych a vybral sa na Ibizu. Chvíle voľna si ale dlho neužíval, hneď v prvý deň totiž bohužiaľ zomrel.

Štyridsaťtriročný Neil Murphy z Birminghamu koncom augusta letel na Ibizu, aby si tu po dlhých rokoch doprial all inclusive dovolenku. "Konečne slnko! Veľmi sa na Ibizu teším, bude to sranda. Prvýkrát po dlhom čase, už sa neviem dočkať," napísal pred odchodom na Facebooku. 

Škót si užíval exotickú dovolenku v Thajsku: Pri bežnej atrakcii prišla bolestivá smrť

Jeho radosť však dlho netrvala. V prvý deň jeho pobytu ho totiž zamestnanci hotela Mare Nostrum našli bez známok života na ležadle pri bazéne. Ako pred pár dňami informovala koronerka, umrel na úpal. "Pitva jednoznačne potvrdila, že dostal úpal a už sa nezobudil," uviedla Louise Huntová. 

Bazén, pri ktorom Neila našli mŕtveho
Zobraziť galériu (2)
Bazén, pri ktorom Neila našli mŕtveho  (Zdroj: Facebook)

August je na Ibize najteplejším mesiacom z celého roka, priemerná teplota vtedy dosahuje 26 stupňov Celzia. Dovolenkári by v tomto období mali byť preto mimoriadne opatrní a nemali by sa na dlhší čas vystavovať priamemu slnku. Treba sa pred ním chrániť pokrývkou hlavy a ochrannými prípravkami. 

Viac o téme: IbizaDovolenkaSmrťúpal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu