Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Panika kvôli záhade na Slnku: MegaUFO vysáva energiu z hlavného zdroja Zeme!

Riadili neznámy objekt mimozemšťania? Zobraziť galériu (3)
Riadili neznámy objekt mimozemšťania? (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Lovci senzácií a konšpirácií vyjadrili obavy kvôli najnovším záberom, ktoré zverejnil americký Národný úrad pre letectvo a vesmír. Zachytáva neznámy guľovitý objekt pripevnený k Slnku, akokeby z neho vyciciaval energiu. Chce nás mimozemská civilizácia pripraviť o hlavný zdroj?

Kamerám NASA sa podarilo zachytiť podivný žiarivý objekt obrovských rozmerov pohybujúci sa okolo Slnka. Lovci záhad v tom majú jasno - guľa sa snažila vysať lúče z primárneho zdroja energie pre Zem. Podľa Tylera Glocknera, ktorý na serveri Youtube prevádzkuje kanál Secure Team 10, bol objekt napojený na Slnko stokrát väčší než Zem. Zábery porovnal s podobným videom z roku 2012, ktoré zachytáva podobný objekt kupolovitého tvaru cicajúceho plazmu zo Slnka

Panika kvôli záhade na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Magnetické pásy síce nevytvárajú dokonalý kruh, ale je jasné, že ide o jeden útvar, ktorý vysáva plazmu zo Slnka, potom sa odpojí a uletí preč," povedal Tyler. 

Panika kvôli záhade na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Video rozdelilo užívateľov na dva tábory - na veriach a skeptikov. "Opäť tu máme ďalší, nič nehovoriaci "dôkaz" o existencii mimozemšťanov," napísal jeden. "Povedať, že mimozemšťania neexistujú, znamená asi toľko, ako keď z oceána naberiete na lyžičku vodu bez ryby a potom poviete, že žiadne ryby neexistujú," poznamenal ďalší užívateľ Tryler. 

Viac o téme: SlnkoUfo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu